Neděle 8. září 2024
Svátek slaví Mariana, zítra Daniela
Polojasno 30°C

Celebrity u moře. Kde tráví dovolenou známé osobnosti? A kdo si tam zařídil druhý domov?

  • Kde tráví naše VIP krásky léto?
    29. července 2024 | 05:00

    Jak tráví léto naše celebrity? Někdo rád jezdí na chatu a pobývá v lůně přírody, jiný zase nedá dopustit na léto u moře, ideálně v nějaké luxusní a nejvíce žádané přímořské destinaci. Kam letos jedou na dovolenou slavní Češi a kdo má třeba i své vlastní zázemí přímo u pláže?

    10 našich celebrit, které tráví léto u moře. Kdo má druhý domov na Tenerife?

    Jak tráví léto naše celebrity? Někdo rád jezdí na chatu a pobývá v lůně přírody, jiný zase nedá dopustit na léto u moře, ideálně v nějaké luxusní a nejvíce žádané přímořské destinaci. Kam letos jedou na dovolenou slavní Češi a kdo má třeba i své vlastní zázemí přímo u pláže?

  • Lucie Vondráčková vyrazila do Řecka

    Lucie Vondráčková
    Autor: instagram.com

    Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková sice miluje nadevše přírodu a hory, ale letos vyrazila s o osmnáct let mladším partnerem Zdeňkem Polívkou a svými dvěma syny, které má z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem do Řecka, konkrétně na Krétu. Jak skvěle si dovolenou užila dokazují šťastná videa na jejích sociálních sítích. Zdá se, že po velkém pracovním vytížení a zodpovědné celoroční práci už takovou oddechovou dovolenou u moře potřebovala jako sůl. Ve vodě vypadá velmi spokojeně a jako by omládla nejméně o dvacet let.

     

     

     

    VIDEO: Sex na pláži. Jaké pokuty za to hrozí v zahraničí?

    Video se připravuje ...
    Sex na pláži. Jaké pokuty za to hrozí v zahraničí? • VIDEO: Videohub

  • Agáta Hanychová s manželem na Bali

    Agáta Hanychová
    Autor: instagram.com

    Agáta Hanychová, po všech vztahových peripetiích šťastně vdaná za Mirka Dopitu, momentálně tráví svou letní dovolenou na Bali, kde si užívá tu pravou romantiku se svým manželem. Ještě před dvěma týdny trávila celá rodinka i s dětmi dovolenou v Albánii. Agátě se tam tak moc líbilo, že uvažovala o koupi nemovitosti v této oblasti. Na fotkách na svých sociálních sítích vypadá neuvěřitelně šťastně a odpočatě.

     

     

     

     

    VIDEO: Agáta Hanychová: Děti prosím, aby se koukaly na televizi

    Video se připravuje ...
    Agáta Hanychová: Děti prosím, aby se koukaly na televizi • VIDEO: Matyáš Janíček, Lukáš Červený

  • Veronika Arichteva s kamarádkou v Saint-Tropez

    Veronika Arichteva a Martina Pártlová
    Autor: instagram.com

    Oblíbená herečka a členka bývalého tria 3v1 Veronika Arichteva letos vyrazila se svou kamarádkou Martinou Pártlovou do francouzského Saint Tropez. Bohužel obě členky bývalého seskupení na někoho zapomněly – Nikol Leitgeb nechaly doma. Ženy ale vzaly i své manžely a všichni čtyři si to společně krásně užili! Veronika totiž tento výlet dostala ke svým 38. narozeninám, které oslavila v květnu.

     

    VIDEO: Holky na víně: Veronika Arichteva

    Video se připravuje ...
    Holky na víně: Veronika Arichteva • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Alena Šeredová na Mallorce

    Alena Šeredová
    Autor: instagram.com

    Modelka a první vicemiss z roku 1998 Alena Šeredová trávila letošní dovolenou s celou svou rodinou na Mallorce. Od roku 2023 je vdaná za italského miliardáře Alessandra Nasiho, který patří mezi dědice automobilky Fiat. Alena žije trvale v Itálii a má tři děti, dva starší chlapce z předchozího vztahu, čtyřletou dceru Vivienne Charlotte s Alessandrem. Alena Šeredová se také na sociálních sítích pochlubila, že si pořídili letní domek, destinaci však neprozradila.

    „Pořídili jsme baráček u moře, takže tam přestěhuju omladinu a pomalu si to tam budu vylepšovat, musím všechno koupit, protože tam nemáme vůbec nic, ani jednu vidličku,“ napsala před časem na instagramu.

     

  • Karolína Kurková v Provence

    Karolína Kurková
    Autor: instagram.com

    Světoznámá modelka českého původu Karolína Kurková se na sociálních sítích právě pochlubila tím, že tráví svůj čas v Provence, kde si užívá nádhernou romantiku v rozkvetlých levandulových polích.

     

  • Simona Krainová staví dům v Dominikánské republice

    Simona Krainová
    Autor: instagram.com

    Modelka Simona Krainová miluje Karibik a před pár lety se pochlubila tím, že si s manželem Karlem Vágnerem pořídili apartmán v Dominikánské republice, kde aktuálně staví vlastní luxusní dům. Už se moc těší na to, až bude moci s rodinou trávit na tomto krásném místě dovolenou.

     

  • Kdo má byt na Tenerife?

    Alice Bendová
    Autor: instagram.com

    Na Tenerife jezdí spousta slavných. A někteří z nich tam mají i své domy, byty a apartmány, kam se rádi vracejí, nebo které pronajímají. Jednou z našich hereček, která si loni pořídila byt na Kanárských ostrovech, je Patricie Pagáčová. Jak sama pro média uvedla: „Mám z toho hroznou radost. Mám pocit, že jsem udělala takové první dospělé investiční rozhodnutí.“

    Byt na Kanárských ostrovech má ale také herečka Alice Bendová, která miluje zdejší oblast a která původně dvouložnicový apartmán už stačila vyměnit za větší. A protože je podnikavá žena, vlastní více bytů, které pronajímá a prodává za účelem zisku. Už pár let je zasnoubená s mladším přítelem Michalem Topolem, ale do svatby se nehrnou.

    Na Tenerife má také luxusní vilu rovnou s nahrávacím studiem český zpěvák a producent Michal David, který si tuto radost udělal před sedmi lety u příležitosti svých 57. narozenin. Tento dům u pláže Los Gigantes, který si skvěle zařídil, nepronajímá, ale jiné nově pořízené apartmány ano.

     

    VIDEO: Alice Bendová a její setra Andrea: Budou vařit v nové televizi!

    Video se připravuje ...
    Alice Bendová a její setra Andrea: Budou vařit v nové televizi! • VIDEO: Petr Macek

  • Eva Holubová má dům na Sicílii

    Eva Holubová
    Autor: instagram.com

    Další českou celebritou, která si pořídila nemovitost v zahraničí, je třeba herečka Eva Holubová, které se moc líbilo na Sicílii ve vesnici Grotte. Tam si koupila dům a tráví zde veškerý svůj volný čas.

     

Autor: Taťána Kročková
Diskuse ke článku
.