Sobota 24. srpna 2024
Svátek slaví Bartoloměj, zítra Radim
Jasno 32°C

Hvězda Ordinace Ivana Jirešová (47). V seriálu hraje už 19 let, na konkurzu počítala s 10 díly 

Video se připravuje ...
Hvězda Ordinace Ivana Jirešová slaví narozeniny. V seriálu hraje už 19 let, na konkurzu počítala s 10 díly
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
16. července 2024 | 05:00

Renesanční člověk, který hraje už 19 let v legendární Ordinaci v růžové zahradě, září v muzikálech, s magazínem Bedekr cestuje po Evropě, svou dovolenou ale tráví nejraději v all inclusive resortu v Egyptě a miluje bikram jógu. S Ivanou Jirešovou, která oslavila neuvěřitelné 47.narozeniny, jsme v pořadu Holky na víně probraly i její účast v Survivoru, kde vzniklo nečekané přátelství.

„Sociální hru neumím, v životě mívám jako introvert pevné vazby,” říká Ivana, která prý byla ráda, že skončila právě včas, než se různé intriky a aliance na ostrově rozehrály. „Když jsem se vrátila, vážila jsem 47 kilo a nebylo to hezké. Dávala jsem si 2 snídaně, 2 obědy, i 2 večeře,” dodává křehká herečka.

Jejím kultovním seriálem je Ordinace v růžové zahradě, kde je s barmankou Lucií srostlá už 19 let. Věnuje se ale i muzikálům a pro Českou televizi natáčí pořad Bedekr.

„Je to časově náročné, ale ta místa, která navštívíme, stojí za to,” popisuje Ivana, mimochodem milovnice zdravého jídla. „Zrovna během natáčení, ale jíme spíš narychlo v asijských bistrech,” směje se.

Proč dává na své dovolené přednost osvědčenému resortu v Egyptě? Co nejraději vaří a co nezdravého si občas dopřeje, i když v Survivoru odměnu v podobě KFC v klidu nechala ostatním? Jak pečuje o pleť a co její velká životní láska, bikram jóga? Podívejte se na nový díl pořadu Holky na víně a dozvíte se víc.

Autor: Tereza Víchová
Video se připravuje ...