Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Návrat Jirešové ze Survivoru práskla její dcera, která přiznala poruchu osobnosti a anorexii!

3. dubna 2024 | 05:00

Ivana Jirešová pobouřila v uplynulých dnech své fanoušky. I když ji diváci mohou stále vídat u televizních obrazovek v reality show Survivor, ona už je dávno doma v Praze. Vypadnutí účastníci by neměli chodit na veřejnost, ale Ivana na pravidla příliš nedbá a objevuje se ve společnosti. To, že se její vypadnutí provalilo, má na svědomí i její dcera Sofie, která dokonce přiznala, že se léčila na psychiatrii.

Ivana se nikdy netajila tím, že vztah mezi ní a její půvabnou dcerou byl v minulosti komplikovaný a leckdy si k sobě musely složitě hledat cestu. Ještě než Sofie dovršila plnoletost, tak se od své matky odstěhovala. „Chvíli jsem to brala jako své selhání, ale pak jsem si řekla, ať si to zkusí a postaví se na vlastní nohy. Momentálně je to tak, že opět bydlí se mnou. Uvidíme, jak dlouho,“ svěřila se Ivana.

VIDEO: Ivana Jirešová: Děsivá úzkost na zubařském křesle! 

Video se připravuje ...
Ivana Jirešová: Děsivá úzkost na zubařském křesle! • VIDEO: Markéta Reinischová

Skončila na psychiatrii

Díky mamince má Sofie herecký talent a po již zesnulém otci Ondřeji Höppnerovi, jenž byl novinářem, umí zase psát. V její nově připravované divadelní hře, kterou si sama píše, se mají odrážet její zkušenosti z dětství, kdy se o ni rodiče přetahovali a oba ji chtěli do své péče, a tak měla dva domovy. „Píšu si teď monodrama, ve kterém chci i hrát. Je to náročné psaní, ale je to pro mě trochu léčebný proces. Jmenuje se Nemoce a bude to fakt silné.“ To ji poznamenalo. „Diagnostikovali mi hraniční poruchu osobnosti, anorexii a bulimii,“ prozradila Sofie, která pobyla tři měsíce na psychiatrii. Odtajnila tak poruchy příjmu potravy a typ poruchy osobnosti, při které postižený trpí napjatými, nestabilními náladami a sebehodnocením.

Práskla maminku

Po Ivanině příletu domů Sofie přidávala videa s maminkou na sociální sítě. „To byla naše chyba. My jsme dávaly nějaká videa na TikTok a nebylo to fér. Vyšlo to strašně rychle a vidělo to hodně lidí. Já se to ale zatím snažím pořád nějak napravit, a když se mě někdo zeptá, tak říkám, že není doma,“ přiznává. Z toho, že se na její maminku snesla vlna kritiky, viní sama sebe. „Je to opravdu částečně i moje chyba. Já jsem ji dávala na sociální sítě, to jsem neměla,“ prozradila pro eXtra.cz na premiéře nového seriálu Lež na pláži Ivanina dcera Sofie, pro niž Ivana po premiéře přijela autem!

Věděli jste, že…

Vypadlým účastníkům ze Survivoru, které když veřejnost uvidí doma, ačkoli jsou stále viděni na televizních obrazovkách, hrozí několikamilionová pokuta.

Autor: Monika Vráblíková