Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kolaps hned v úvodu! Startuje nejdrsnější reality show Survivor Česko & Slovensko o 2,5 milionu korun

27. února 2024 | 18:53

Dlouho očekávaný start nejdrsnější reality show Survivor Česko & Slovensko je tady. Večer na Voyo odstartuje prvním dílem, ve kterém proti sobě stanou dva kmeny: Titáni a Lovci. Více než 70 dní se budou snažit jeden druhého přelstít a přehrát. Už v prvním díle dojde ke kolapsu jednoho soutěžícího.

Kdo ale přežije až do konce, odnese si titul a finanční odměnu ve výši 2,5 milionu korun. Premiérové díly budou na Voyo vždy v úterý a ve středu večer. O týden později vždy i na TV Nova.

VIDEO: Survivor: Souboj o oheň...

Video se připravuje ...
Survivor: Souboj o oheň • VIDEO: TV Nova

“V minulé řadě se stále opakovalo, že Survivor není o emocích. Tato řada nám ukáže, že i emoce do hry patří, a diváci se mohou rozhodně těšit na nečekané až šokující tahy soutěžících. Už první díl naznačí, že hrát se letos bude. Uvidíme i to, kdo je dobrý lhář a nebojí se jiné přelstít. V prvním souboji prověříme, jak dobře je kdo připravený na přežití, a jeden z kmenů se ocitne bez ohně. Uvidíme, jak dlouho bez něj budou muset vydržet. Bohužel ne všichni se dočkají na ostrově druhého rána,“ prozrazuje producentka Adéla Brož a moderátor Ondřej Novotný ji doplňuje: „Oba kmeny jsou velice zajímavé. Jsem zvědavý, jak budou bojovat. Myslím si, že v obou kmenech jsou zajímavé a silné charaktery. Ale přiznám se, že v obou kmenech vidím lidi, kteří od sebe možná mají větší očekávání, než budou schopni naplnit.“

Kmen Titánů tvoří známé tváře, lídři a idolové, kteří jsou zvyklí na úspěch. Vyzve je kmen Lovců, kteří jsou hladoví po vítězství a chtějí soupeře pokořit. Bojovat ale nebudou pouze proti sobě, ale i s drsnou přírodou. Denní teploty se pohybují okolo 30 i 35 °C. Letošní noční teploty ale klesají běžně na 14 °C. Letos hodně fouká a vlny v moři jsou větší než obvykle. Soutěžící mají v divoké přírodě k dispozici pouze dřevo, prkna, palmové listí, termosku, deku, lžíci a vidličku. Vše ostatní si musí vyhrát v soubojích. Na ostrově má každý dvanáct kusů oblečení, a to včetně spodního prádla, ponožek a plavek.

Vysílání reality show Survivor Česko & Slovensko doprovodí i spousta bonusového obsahu na webu Nova.cz, kde diváci vedle neodvysílaných záběrů najdou i rubriku Obrovská chyba Ondřeje Novotného, v níž moderátor přidá vlastní komentář ke klíčovým momentům show. Samostatným doprovodným pořadem pak bude ŠvanciBar, jehož tváří bude loňský účastník – fotbalista Petr Švancara. Ve studiu přivítá vyřazené hráče i speciální hosty z řad fanoušků Survivoru, s nimiž na show nahlédne pohledem člověka, který si boj o přežití zažil na vlastní kůži. Fanoušci drsné show najdou veškeré informace na jednom místě v aplikaci Survivor CS. Jsou zde profily soutěžících, bonusový obsah, statistiky a hlasování.

Autor: redakce