Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Miss World Krystyna Pyszková: Za výhru má miliony a získala kšeft snů!

2. dubna 2024 | 05:00

Hned po příletu do Česka je čerstvě korunovaná Miss World 2024 Krystyna Pyszková v jednom kole. I když vyhrála miliony, tak flákat se rozhodně nebude. Doma se zdrží jen krátce, protože ji současně s kralováním čeká spousta povinností.

Po 18 letech má Česko opět Miss World. Od soutěže v indické Bombaji pětadvacetiletá Krystyna Pyszková už stihla navštívit nejen ostrov Mauricius, kde měla tiskovou konferenci, ale také Londýn, kde podepisovala kontrakt s organizací Miss World, který potrvá až do korunování její následovnice.

VIDEO: Makarenko o „své“ Miss World: Co říká o úspěchu svěřenkyně? 

Video se připravuje ...
Makarenko o "své" Miss World: Co říká o úspěchu svěřenkyně? • VIDEO: David Turek, Lukáš Červený

Zazáří i pomůže tam, kde je potřeba

Rodačku z Třince nyní čeká spousta dalších zahraničních cest. Už v následujícím měsíci navštíví až deset zemí světa. „Během šesti týdnů od vyhlášení navštívím deset zemí, kde budu reprezentovat a také se zapojím do charitativních projektů,“ prozradila Krystyna. Jako první poletí do New Yorku, kde bude natáčet pro celosvětovou natáčecí platformu Netflix seriál. „Zatím nesmím mluvit o tom, jaký seriál to bude, ale moc se na tuto příležitost těším,“ opatrně přiznala Miss World, která si tak jistě na svůj účet připíše krásnou sumu za tuto roli.

Vyhrála miliony!

Prezidentka soutěže Miss Czech Republic Taťána Makarenko, která Krystynu Pyszkovou na světovou soutěž Miss World pomohla připravit a následně i vyslala, prozradila nemalou sumu, kterou Krystyna za výhru dostala. „Jsou to miliony korun. Nejsem oprávněná k tomu říct přesnou částku. Je to výhra, kterou dívka dostává vyplacenou postupně. Kdyby náhodou některá z vítězek neplnila své povinnosti a byly peníze vyplaceny dopředu, mohl by to být problém.“

Věděli jste, že…

Čerstvě korunovaná Miss World miluje zvířata a ráda se jimi obklopuje. „Miluji všechna zvířata. Když mám volnou chvíli, trávím ji právě v přírodě v obklopení zvířat. Věnuji se jezdectví a můj pejsek je můj miláček. Těšila jsem se na něj moc, protože jsem ho teď dlouho neviděla. Ale včera jsem ho vzala na dlouhou procházku, tak doufám, že už mi odpustil, že jsem ho takhle dlouho nechala doma,“ prozradila Krystyna.

Autor: Monika Vráblíková