Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bez spodního prádla, nahoře i dole bez. Co všechno odhalily Karlovy Vary?

  • 8. července 2023 | 06:00

    Na filmovém festivalu v Karlových Varech, který už tento víkend vstupuje do finále, se nejen odhalovaly filmové novinky, ale také se nežinýrovaly hvězdy stříbrného plátna a další celebrity, které na festival dorazily. 

    Odhalené zadečky, bradavky a rozkroky opět neunikly objektivům fotografů, kteří se na odvážné modely samozřejmě lepí jako vosy na med. Pojďme si ukázat, kdo se toho rozhodně nebál!

  • Ornella Koktová

    Ornella přijela do Karlových Varů se svým manželem Pepou. Vrátili se na místo činu po jedenácti letech. Tehdy se totiž provalil jejich vztah. Ornella se ve Varech zdržela několik dní, takže modelů měla více. Ten, který vynesla na přehlídku Debbie Brown, se tedy trochu vymkl kontrole. Pod palbou blesků z fotoaparátů totiž jasně prosvítaly bradavky z modelu, který jen tak tak zakryl, co měl.

    VIDEO: Jana Plodková exkluzivně:

    Video se připravuje ...
    Prostor KVIFF X: Rozhovor s Janou Plodkovou • VIDEO: KVIFF.TV

  • Lenka Limberská

    Manželka bývalého fotbalového reprezentanta Lenka Limberská si do Karlových Varů přivezla zásobu šatů s velkými výstřihy. Bývalá modelka se nemá jistě za co stydět a rozhodně se ve výběru modelů drží jasného pravidla: čím víc sexy, tím lépe. Na módní přehlídce Zuzany Lešák Černé se objevila ve zlatém modelu s proklatě velkým výstřihem a rozparek byl tak vysoko, že se naskytl výhled až do míst, jež by měla zůstat skrytá!

    VIDEO: Smutná Simona Krainová (50): Doběhala jsem! Mám zákaz!

    Video se připravuje ...
    Smutná Simona Krainová (50): Doběhala jsem! Mám zákaz! • VIDEO: Markéta Reinischová, Lukáš Červený

  • Módní přehlídka Zuzana Lešák Černá

    Návrhářka předvedla několik opravdu sexy modelů. Extrémně vysoké rozparky se ukázaly být letos opravdu hodně oblíbeným prvkem mnoha šatů, které vynesly celebrity do společnosti. Pokud návrháři diktují trendy, pak je jasné, proč některé dámy jaksi zapomněly na kalhotky.

    VIDEO: Rajcovní přehlídka ve Varech! Polonahé modelky i Vignerová bez sukně...

    Video se připravuje ...
    Rajcovní přehlídka ve Varech! Polonahé modelky i Vignerová bez sukně • VIDEO: Markéta Reinischová, Lukáš Červený

  • Lucie Šlégrová

    Slavnostní zahájení 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary nemohla minout ani Lucie Šlégrová, která má tento festival v oblibě a jezdí na něj docela pravidelně. Lucie se pyšní obdařeným dekoltem a mnohdy kvůli němu vypadá mohutnější, než ve skutečnosti je. Tentokrát to ale nebyl zlobivý dekolt, nýbrž již zmiňovaný vysoký rozparek, který bývalé Miss odhalil zákoutí, která mnohé ženy opravdu odhalovat na veřejnosti nechtějí.

    VIDEO: Denisa Dvořáková na UniCredit Party: Poprvé s přítelem!

    Video se připravuje ...
    Denisa Dvořáková na UniCredit party: Poprvé s přítelem! • VIDEO: Markéta Reinischová

  • Iveta Maurerová

    Držitel Českého lva Marsell Bendig si nenechal ujít přehlídku Debbie Brown na kolonádě ve Varech. Jsou s návrhářkou přátelé, a herec si zde dokonce odbyl svůj debut na módním mole. Více než herec ale zaujala všechny přítomné krásná modelka Iveta Maurerová, která ho doprovázela. Lépe řečeno její odvážný model, který opět spojoval obrovský výstřih a rozparek až do pasu. Na to je zkrátka potřeba trocha odvahy.

    VIDEO: Topmodelka Denisa Dvořáková: Dráždí v sexy modelu a la tanga!

    Video se připravuje ...
    Topmodelka Denisa Dvořáková: Dráždí v sexy modelu al'a tanga! • VIDEO: Markéta Reinischová, Lukáš Červený

  • Gabriela Jiráčková

    Česká Barbie nebo Lolo Ta Bella, jak si také říká tahle sexbomba, vyrazila také na přehlídku Debbie Brown v opravdu vyzývavém modelu odhalujícím, co se dá. Síťované minišatičky nenechaly moc prostoru pro fantazii.

    VIDEO: Anna Geislerová na červeném koberci na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary.

    Video se připravuje ...
    Anna Geislerová na červeném koberci na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary • VIDEO: Petr Vagner

  • Eliška Křenková

    Herečka byla letos oceněna Modrou kostkou za mimořádný umělecký výkon a na červeném koberci během zahajovacího ceremoniálu ukázala snad ten nejvíc sexy model ze všech. Postavičku má jako lusk, takže to, že jí šaty budou odhalovat celou spodní část těla, bylo jistě míněno již od prvního okamžiku. Když se otočila, mohl pozorovatel zahlédnout vykukující kalhotky, a když zvedla ruce, ukázalo se, že šaty mají ještě jednu „vychytávku“. Průstřihy nakonec vytvářely okna do totální nahoty.

    VIDEO: Slavnostní zahájení Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.

    Video se připravuje ...
    Slavnostní zahájení Mezinárodní filmového festivalu Karlovy Vary • VIDEO: Petr Vagner

  • Daniela Zálešáková

    Modelka Daniela Zálešáková si na festival také přivezla více než jeden outfit a přijela v doprovodu svého milionáře Josefa Smolíka. Na párty časopisu Forbes si na sebe vzala sexy model v pánském stylu, který ovšem odhaloval to, co pánové jistě nemají, ale co moc rádi na ženách obdivují. Krátké sáčko zapnuté u krku totiž nechalo vyklouznout modelčina ňadra.

    VIDEO: Dara Rolins na MFF KV: Je to moje premiéra! Ale jsem vystudovaná herečka!

    Video se připravuje ...
    Dara Rolins na MFF KV: Je to moje premiéra! Ale jsem vystudovaná herečka! • VIDEO: Markéta Reinischová

  • Krystyna Pyszková

    Krystyna Pyszková je držitelkou titulu Miss Czech Republic 2022 a do Karlových Varů se vybavila velmi sexy modelem. Ten předvedla na jedné z nejprestižnějších párty festivalu. Tu pořádá UniCredit. V sexy stříbrném modelu vypadala Krystyna nádherně. Vždyť ona si může dovolit odhalit víc než kdokoliv jiný. Její dlouhé štíhlé nohy a zadeček byly všem na odiv. Zradil ji dekolt, když při pózování ukázal kousek neposedné bradavky.

    VIDEO: Sara Sandeva na zahájení festivalu: s Prachařem přijela jen na otočku!

    Video se připravuje ...
    Sara Sandeva na zahájení festivalu: S Prachařem přijeli jen na otočku! • VIDEO: Markéta Reinischová

  • Bára Mottlová

    Herečka Bára Mottlová si střihla ve Varech i roli modelky, ale co na ní bylo vidět úplně nejvíc, bylo její zamilování. Vypadá to, že s novým partnerem – modelem Davidem Plevou – je opravdu šťastná. Tento model patří k těm, které sice na první pohled nevypadají, ale na které když se podíváte trochu důkladněji... Zkrátka zjistíte, že pod ním nemá minimálně podprsenku.

Diskuse ke článku
.