Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hvězdy Ordinace prozradily, co čeká jejich postavy v nové sezoně

  • 6. července 2023 | 06:00

    Je tu nová řada seriálu Ordinace v růžové zahradě a vy, kdo tento nekonečný seriál sledujete a jste mu věrní, pravděpodobně toužíte nahlédnout pod pokličku.

    O tom, jaké spory se budou vést, kdo bude bojovat s kým o čí přízeň, vyprávěli samotní herci hlavních postav. Takže pokud vás zajímá, kam kdo v nové sezoně směřuje, pojďte se s námi na to podívat.

  • Marika Šoposká

    Autor: tv nova

    „Bibi už dávno není naivkou v růžovém, s čivavou v náručí. V poslední době zažila spoustu neočekávaných situací, a to jak profesních, tak osobních, s nimiž se musela vypořádat – nemocná matka nebo lékařská mise na ukrajinsko-polské hranici. I když aktuálně řeší rozvod s Patrikem, není zoufalá. Naopak, v Ordinaci spolu se Sandrou rozjíždí komedii.”

    Podívejte se na rozhovor:

    Video se připravuje ...
    Marika Šoposká ve StarDance: Váhala jsem kvůli dětem • VIDEO: Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

  • Patrik Děrgel

    Autor: tv nova

    „Patrik udělal průšvih, zamiloval se do jiné, aniž by o tom své ženě Bibi řekl. Ani před Johankou se však nepředvedl v nejlepším světle, takže teď je tak trochu na ocet. Ani náhodou však neměl a nemá zlé úmysly! Pochopení pro něj mám, blížící se krize středního věku mu, stejně jako komukoli jinému, prostě nedělá dobře. Doufám, že shovívaví k němu budou diváci, když už ne seriálové ženy, mezi nimiž teď nekoordinovaně poletuje. Snaží se zachránit něco, co už možná k zachránění není.”

    Podívejte se na rozhovor:

    Video se připravuje ...
    Ordinace v růžové zahradě 2 má vánoční hit! Patrik Děrgel jako princ a Sabina Rojková jako Popelka splní divákům Tři přání • VIDEO: TV Nova

  • Sarah Haváčová

    Autor: tv nova

    „Sandra od té doby, co skončila jako lékařka a začala v Kamenici dělat policistku, byla na můj vkus až příliš vážná. Takže jsem ráda, že v této sezoně se diváci dočkají i Sandřiných komických eskapád. Miluju komedii, a navíc – s Marikou se mi hraje báječně!”

    Podívejte se na rozhovor:

    Video se připravuje ...
    Herečka Sarah Haváčová vysvětlila, proč si čůrá kolem karimatky a jak potkala úchyla • VIDEO: Prima tv

  • Sabina Rojková

    Autor: tv nova

    „Johanka je prostě éro. Diváci ale během její úvodní sezony v Ordinaci určitě pochopili, že je i citlivá, záleží jí na druhých a prostořekostí maskuje svou zranitelnost. Patrik jí není jedno ani nadále, ale jestli spolu budou, samozřejmě nezáleží jen na něm. Johanka si je toho dobře vědomá, a proto ve spolupráci se svou sestrou Evou rozjede různé akce, které jsou nejen testem citů mezi ní a Patrikem, ale také slouží k pobavení diváků.”

    Podívejte se na rozhovor:

    Video se připravuje ...
    Premiéra Tří bratrů: Na plátně se sešli samí sexy muži • VIDEO: Adam Balažovič

  • Patricie Pagáčová

    Autor: tv nova

    „Sestry v akci, takovou přezdívku by naše linka mohla klidně dostat. Mám radost, že můžeme spolu se Sabinou, Marikou a Sarah poukázat, byť v komedii, na důležitost ženské sounáležitosti. Girl power nesmí nikdy vyhasnout! Dramat mají životy nás všech až až, tak doufám, že naše vtípky dají divákům Ordinace možnost aspoň na chvíli hodit všechny trable za hlavu.”

    Podívejte se na rozhovor:

    Video se připravuje ...
    Patricie Pagáčová o dvouleté dceři: Doufám, že jsem dobrá maminka • VIDEO: Blesk magazín

  • Dana Morávková

    Autor: tv nova

    „Po delší době se manželé Suší dostávají v ději Ordinace do popředí a já si to užívám. Zdena prožívá citové zemětřesení, nic zrovna veselého ji v této sezoně nečeká. Musí čelit dost dramatickým rodinným událostem, což je pro mě jako herečku skvělé, je co hrát. Myslím, že diváci se mají na co těšit. To, co se přihodí v naší seriálové rodině, nečekal nikdo z nich.”

    Podívejte se na rozhovor:

    Video se připravuje ...
    Dana Morávková: Deprese nikdy nebyly můj problém • VIDEO: videohub

  • Jan Čenský

    Autor: tv nova

    „David Suchý se nezdá. Diváci si asi mysleli, že jsou jeho hříchy minulosti zažehnány. Mýlili se. David se nejprve kvůli nové profesní výzvě vzdálí rodině, kterou odstaví na druhou kolej. A pak se stane něco, co rodinu hodně raní. Na mysl se dere nevěra, ale tak bych Davidovy činy nenazýval…”

    Podívejte se na rozhovor:

    Video se připravuje ...
    Jan Čenský o ideální ženě: Musí mít čistou duši a tajemství! • VIDEO: Lucija Veselá

  • Robert Jašków

    Autor: tv nova

    „Primář Mára je zvyklý prosadit si přesně to, co potřebuje. Protože zkrátka ví, co dělá, a ostatní zase dobře vědí, že jeho rozhodnutí vzhledem k profesním zkušenostem a schopnostem nebudou mimo. O to větší překvapení zažije při setkání s mladou lékařkou Valerií. Je dravá, ambiciózní a z Máry nemá obavu ani vůči němu necítí přehnaný respekt. To jeho egu jedno samozřejmě není a na mladší kolegyni si zasedne. Začíná boj o moc.”

    Podívejte se na rozhovor:

    Video se připravuje ...
    Robert Jašków: Dcera má talent, ale jeden komediant v rodině stačí! • VIDEO: Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

  • Jana Paulová

    Autor: tv nova

    „Jarmila se zamilovala! Je naprosto okouzlená Andym, což je i pro diváka naprosto pochopitelné, vypadá a prezentuje se totiž jako pan Dokonalý. Jarmila mu naprosto podléhá, dokonce se jí vypnou radary psycholožky. To, co s Andym nakonec zažije, příjemnou zkušeností není. Jediným jejím štěstím v tu chvíli je, že má po boku veliké kamarády Darinu a Boba. Ti ji neopustí ani v těžkých chvílích a jsou pro ni ochotni udělat opravdu hodně.”

    Podívejte se na rozhovor:

    Video se připravuje ...
    Jana Paulová: S manželem oslavila 46. výročí, ale přesně ví, kolik dní strávila v posteli s kolegou Zedníčkem • VIDEO: videohub

  • Mahulena Bočanová

    Autor: tv nova

    „Darina tuto sezonu není taková megera, na jakou jsou diváci zvyklí. Legrace s ní je nadále, ovšem tentokrát i empaticky pomáhá své kamarádce Jarmile. Podívají se spolu na různá místa, od temné komory až po kasino. Stále jsou to spíš vtipné historky, ale postupem času úsměv na divákových rtech mírně ztuhne. Jarmila je v nouzi. Darina jí je překvapivě ochotná pomoct, to by od ní nikdo ještě pár sezon zpátky nečekal. Stejně jako to, že bude netrpělivě vyhlížet svatbu s Bobem.”

    Podívejte se na rozhovor:

    Video se připravuje ...
    Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se! • VIDEO: Markéta Reinischová

  • Martin Zounar

    Autor: tv nova

    „Bobo se stal už opravdu lékařem, dlouho zpytoval svědomí a také se konečně odhodlal požádat Darinu o ruku. Jenže by to nebyl on, aby vše proběhlo hladce, ke spokojenosti obou. Ale diváky na každý pád pobaví. A tentokrát také překvapí. Nebude to však tím, že kromě jiného tuto sezonu oblékne kostým opice, ale tím, že i Bobo má srdce na pravém místě. V nouzi poznáš přítele, říká se, a on jedním takovým nakonec skutečně je.”

    Podívejte se na rozhovor:

    Video se připravuje ...
    Zounar otevřel nové divadlo a chystá překvapení: Na Vánoce budu gay! • VIDEO: Hana Höschlová, Lukáš Červený

Diskuse ke článku
.