Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Láska na červeném koberci: Celebrity představily ve Varech své partnery. Kdo zůstal na ocet?

4. července 2023 | 06:00

Filmový festival v Karlových Varech patří u nás k nejprestižnějším událostem z celého roku. Není proto divu, že si daly celebrity i letos na svých outfitech záležet. A nejen to. Většina slavných využila ostře sledovanou akci k tomu, aby světu představila své partnery. Kdo všechno se objevil po boku nové známosti?

Pavlína Pořízková představila příteli svou domovinu

Česká rodačka a topmodelka Pavlína Pořízková po delší době do své rodné země nezavítala sama, ale rozhodla se, že místní krásy ukáže i svému novému partnerovi. Tím není nikdo jiný než producent a režisér Jeff Greenstein. Ten má na svém kontě bijáky jako třeba legendární seriály Přátelé, Will a Grace, Zoufalé manželky nebo Famílie. Filmový festival v Karlových Varech byl tak hned po křtu Pavlíniny knihy s názvem No filter ideální příležitostí k tomu, aby Pavlína Jeffovi ukázala svou vlast.

Obě čestvě zamilované hrdličky, které se údajně seznámily na jedné z přísně tajných prestižních seznamek jménem Raya určené pouze nejbohatším a vlivným lidem, hýří úsměvy a oba jsou v Karlových Varech poprvé. I díky tomu se podle Pavlíny nebrání žádnému pozvání a jdou tam, kam je zrovna napadne. Zamilovaná modelka se zároveň svěřila v jednom z rozhovorů, že si její nový přítel oblíbil také českou kuchyni, ze které už ochutnal smažený sýr, pravou českou svíčkovou, knedlíky a samozřejmě také pivo.

VIDEO: Jak vysvětlil Ewan McGregor, proč nosí knír? Podívejte se: 

Video se připravuje ...
Ewan McGregor mluví o tom, proč nosí knírek • VIDEO: reflex.cz

Ewan McGregor dorazil s dcerou a manželkou

Ewan McGregor dorazil do Karlových Varů i s rodinou. Doprovod mu dělala nejen jedna z dcer Clara, ale podporou mu byla především jeho sympatická manželka Mary Elizabeth Winstead. Zatímco Clara se spolu s Ewanem zúčastnila tiskové konference k snímku Druhá šance, aby film představili divákům, manželka dělala skotskému umělci společnost při procházkách po kolonádě. Rodina se ubytovala v karlovarském hotelu Pupp. Jak je vidět, herecká hvězda Star Wars má ve své elegantní a usměvavé manželce, která s ním neváhala přiletět do Česka, skutečnou oporu. Pár se přitom vzal teprve v loňském roce, pro oba dva jde navíc o druhé manželství.

Mahulena Bočanová zářila po boku staronového partnera

Slavnostní zahájení filmového festivalu v Karlových Varech a společnou procházku se staronovým partnerem po červeném koberci nevynechala ani herečka Mahulena Bočanová. Ta je známá tím, že si nejen kvůli své dceři Márince k tělu jen tak někoho nepouští. Tedy alespoň nikoho, s kým by to nemyslela vážně. Celý víkend si tak herečka užívala po boku svého přítele Petra, se kterým se už v minulosti jednou rozešla. Důvodem prý bylo, že jim to moc neklapalo. Nyní ale, jak je vidět, dala umělkyně své staronové lásce druhou šanci. Nezbývá než jim držet palce, ať to konečně vyjde. 

Gábina Partyšová dorazila ve stylu milionářky

Po boku svého přítele už dlouho dobu jenom kvete
Autor: Profimedia

Moderátorka Gabriela Partyšová vedle svého zámožného miliardáře jenom kvete. A tak by se dal popsat i její stylový příjezd na filmový festival – jak jinak než po boku partnera miliardáře Igora Faita. Společně totiž do Karlových Varů přijeli ve voze Rolls-Royce Dawn, který má hodnotu více než deset milionů. Dvojice tak světu ukázala nejen to, že se svým vztahem nijak netají, ale také to, že si žije v přepychu. A i když se ti dva neprošli v pátek na červeném koberci, hned druhý den si ihned po svém příjezdu dokázali získat dostatek pozornosti, a to nejen díky luxusnímu kabrioletu. Je očividné, že moderátorka je se svým současným partnerem více než spokojená.

Prachař a Sandeva prohlubují svůj vztah

I když se o jejich lásce ví už dlouho a ze sociálních sítí je už dávno patrná, společně na červeném koberci v Karlových Varech se David Prachař a Sara Sandeva objevili letos teprve podruhé. Loni se přitom jejich vztah prozradil právě díky filmovému festivalu, když se spolu prošli po červeném koberci. Dvojice tak dala celé republice jasně najevo, že k sobě patří a že se jejich vztah vyvíjí, jak má.

Ivan Trojan se ulicemi toulal sám

Ivan Trojan si navzdory rozvodu s Klárou Trojanovou, po jejímž boku strávil celých 30 let, nenechal filmový festival ujít. I tak je ale jasné, že odloučení od celoživotního partnera po tolika letech zanechá šrámy na duši a nikoho nenechá chladným. Zatímco na červeném koberci dělala Ivanovi Trojanovi doprovod herecká kolegyně Jana Plodková, při večerních návštěvách barů a restaurací osaměl. Po karlovarské kolonádě se procházel zcela sám a sem tam prohodil pár slov i s dalšími hosty barů či s kolemjdoucími, které potkal. I přes to si však herec zachoval image poněkud smutného elegána, protože jako pravý lázeňský švihák ani pro své večerní toulky nevyměnil oblek za něco pohodlnějšího.  

Že by změna u zpěváka Pavla Callty?

Zatímco minulý rok se zpěvák Pavel Callta objevil na festivalu v Karlových Varech ruku v ruce s neznámou brunetkou, letos je všechno jinak. Zpěvák byl viděn na veřejnosti i na jedné ze společenských akcí, jak se dobře baví v blízkosti zcela jiné slečny. Jedno měla ovšem nová známost se zpěvákovou předchozí partnerkou společné – i ona má totiž tmavě hnědé vlasy. Tato barva vlasů je prý pro Pavla Calltu tou nejoblíbenější.

Na další fotografie slavných z KVIFF se podívejte do naší GALERIE.

Autor: Tereza Brožová