Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Bizarní image slavných mužů v Karlových Varech: Vedou černé nehty Brzobohatého, nebo kabelka Jordana Haje?

  • Slavní muži v Karlových Varech předvedli svou extravaganci
    5. července 2023 | 06:00

    I když jsou letos Karlovy Vary oproti předchozím ročníkům festivalu, co se týče bizarních outfitů, poněkud skromnější, pár zajímavých módních výstřelků se přece jenom našlo. A co víc... Tentokrát se netýkají slavných žen, ale mužů! Kdo to nejspíš poněkud přestřelil s úpravami zevnějšku nebo s doplňky?

  • Ewan McGregor odůvodnil svůj knírek

    Autor: Blesk:foto CNC: Marek Patek, Pavel Machan, David Kundrat, Martin Hykl

    Herec Ewan McGregor přijel do Karlových Varů mimo jiné představit film Druhá šance, který natočil společně s dcerou Clarou. Většinu fanoušků hvězdy Star Wars však kromě nového filmu, o němž vyprávěl na tiskové konferenci, zaujalo ještě něco jiného. Nemohli si totiž nevšimnout hercova nápadného kníru, který je pro jeho vzhled poměrně netypický. Okamžitě se o něj proto začali zajímat nejen návštěvníci festivalu, ale také zvídavé dotazy novinářů. Ti, kteří se domnívali, že půjde o součást příprav na novou roli, která má knír jako charakterový rys, měli pravdu. Ewan McGregor se totiž chystá na natáčení nového seriálu, kde si zahraje aristokrata. A co víc, podle všeho se mohou umělcovi příznivci těšit na to, že ho uvidí ještě s mnohem výraznějším knírem. Ewan se totiž svěřil novinářům, že aktuálně nosí pouze kratší a méně výraznou verzi kníru, který má postava v chystaném snímku.

    VIDEO: Co prozradil Ewan McGregor o svém kníru v rozhovoru? Podívejte se:

    Video se připravuje ...
    Ewan McGregor mluví o tom, proč nosí knírek • VIDEO: reflex.cz

  • Ondřej Brzobohatý vyrazil s černými nehty

    Autor: Profimedia

    Ondřej Brzobohatý se na karlovarském festivalu objevil po boku své čerstvé snoubenky Daniely Písařovicové. Dvojice se tak ukázala mezi lidmi po nějaké době od jedné z posledních kauz kolem Ondřejova církevního rozvodu s topmodelkou Taťánou Kuchařovou. Ta ho mimo jiné obvinila z toho, že si není jistý svou orientací a že se často a rád převléká za opačné pohlaví. Druhé tvrzení herec potvrdil s tím, že na tom není nic špatného, a pro svůj převlek za ženu má dokonce i jméno Tiffany Ritchbitch. Protože jeho přiznání okamžitě proletělo média, vypadá to, že se nyní Ondřej rozhodl k další provokaci, kterou chce ukázat, že se za svůj výstřední styl nestydí. Na festival totiž dorazil s černě nalakovanými nehty na rukou, které doplnil ještě výrazným tmavým prstenem na pravé ruce. 

  • Jordan Haj se objevil s dámskou kabelkou

    Autor: Blesk:CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát

    Vůbec největšího módního výstřelku se letos dopustil opět muzikant Jordan Haj. Ten totiž svůj jinak pánský outfit na jeden z luxusních večírků doplnil dámskou kabelkou. A nutno podotknout, že skutečně nešlo o doplněk jeho partnerky Emmy Smetany. Každý z páru měl totiž svou vlastní. Je vidět, že se Jordan Haj právem řadí mezi známé provokatéry, kteří rádi boří předsudky a hranice mezi pánským a dámským oblékáním. S pletenou oranžovou kabelkou se mu snaha o extravagantnost podařila na jedničku. Není to přitom poprvé, co slavný muzikant šokoval svým outfitem. Vedle všeobecně známé slabosti pro kabelky, jak se zdá, holduje také dámským sukním. V té se zpěvák ukázal loni na filmovém festivalu.

  • Ivan Trojan strávil celý den v obleku

    Herec Ivan Trojan patří mezi lvy salonů, kteří jsou proslulí svou elegancí. Není divu, že nezklamal ani tentokrát a oblek ani po pátečním zahájení filmového festivalu ze sebe nesundal. Místo toho, aby ho vyměnil za pohodlnější kousek oblečení, obešel v něm večer po pracovních povinnostech i několik barů a restaurací. Herec, který si prochází náročným životním obdobím – rozvodem s manželkou Klárou – působil poněkud osamělým dojmem, čehož si všimli i jeho fanoušci a kolemjdoucí. V obleku však zároveň platil za lázeňského šviháka a rozhodně nebyl k přehlédnutí.

Autor: Tereza Brožová
Diskuse ke článku
.