Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Co se stane ve Varech, zůstane ve Varech? Připomeňte si ty největší trapasy filmového festivalu! Budou i letos?

1. července 2023 | 12:24

V historii karlovarského filmového festivalu se toho už odehrálo opravdu hodně. Koneckonců jde už o jeho 57. ročník. Za poslední roky se během jeho konání ale odehrála i řada trapasů, na které by české celebrity zcela jistě raději zapomněly. Kdo všechno má na kontě skandály či aféry z červeného koberce?

Předchozí ročníky KVIFF nám dokázaly, že během něj zdaleka nejde jenom o luxus, dřinu a umění. Celebrity jsou, jak je vidět, každý rok připravené si během něj pořádně vyhodit z kopýtka, užít si divoké párty a večírky a většina z nich se toho skutečně nebojí. Alkohol teče pravidelně proudem, a o nějaké abstinenci tak rozhodně nikdy v případě Karlových Varů nemůže být řeč…

VIDEO: Takhle zpívá Gladiátor! Russell Crowe rozparádil publikum před Thermalem.

Video se připravuje ...
Takhle zpívá Gladiátor! Russell Crowe rozparádil publikum před Thermalem • VIDEO: Blesk TV

Agáta Hanychová už měla i zákaz vstupu

Před 11 lety v roce 2012 se o pořádné faux pas postarala známá modelka a influencerka Agáta Hanychová – a její bývalý přítel Miroslav Dopita. Po náročném večírku totiž společensky unavená upadla na chodník a jeden z amatérských fotografů z řad návštěvníků ji při tom stihl vyfotit. Otec jejího syna Kryšpína si toho ale všiml a rozhodl se, že to tak nenechá, a svou přítelkyni šel před nevybíravým fotografem bránit. Dopita ho fyzicky napadl a rozbil mu foťák, za což později dostal podmínku. Společně s Agátou mu kromě toho byl udělen ještě zákaz vstupu na festival. Co myslíte, objeví se letos na festivalu novopečená maminka Agáta po boku Jaroslava Soukupa a bude sekat latinu, nebo raději zůstane doma?

Módních faux pas je každý rok bezpočet

Také s módními trapasy českých hvězd ve Varech se každý rok roztrhne pytel. Proto asi nemá cenu všechny vyjmenovávat, připomeňme si alespoň ty nejznámější. O jeden z trapasů se postaral například slavný moderátor Leoš Mareš, kterému se ihned po vystoupení z auta na červený koberec před všemi natrhly kalhoty. Díra na kalhotách byla sice poměrně výrazná, usměvavý bavič na sobě ale nedal nic znát. Fotografové i tak stihli tento moment zachytit, a tak se o jeho rozpáraném oděvu dozvěděla celá veřejnost. Parádu bohužel loni moc neudělala ani objemná a poměrně nevkusná modrá róba Jitky Čvančarové, která v očích módních kritiků ani fanoušků moc nezabodovala. Herečka ovšem, aby toho nebylo málo – a možná i pro to, aby ukázala, že si ze zlých jazyků ostatních nic nedělá – prostorné šaty vynesla znovu, tentokrát na předávání cen Český lev.

Stávají se ale ještě významnější módní trapasy… Pod rouškou opilosti nebo minimálně nepozornosti někomu sem tam vykouknou kalhotky, podvazky nebo nahé pozadí. Zkušenost s tím mají i modelka Andrea Verešová nebo herečky Tereza Ramba či Eva Holubová. 

Dyková, Geislerová a Macháček se osvěžovali v řece

Pro osvěžení v brzkých ranních hodinách se rozhodly kamarádky herečky Tatiana Dyková a Aňa Geislerová společně se showmanem a frontmanem kapely MIG21 Jiřím Macháčkem. Po divokém mejdanu na oslavu Macháčkových narozenin se totiž místo na kutě vydali do nedaleké řeky, kde si prý navíc ještě nahlas zpívali úryvek ze Starců na chmelu o tom, že „den je krásný“. Jak se zdá, filmový festival mimo jiné využili také jako příležitost k zábavě a koupání.

Na další trapasy a vtipné momenty z uplynulých ročníků karlovarského filmového festivalu se podívejte do GALERIE.

Autor: Tereza Brožová