Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tajnůstkář Milan Peroutka konečně přiznal barvu, paní Colombová je muž. Co řekl o svém manželovi?

3. července 2023 | 11:22

Láska je láska, má nespočet barev a podob a Milan Peroutka se ve svých třiatřiceti letech konečně odhodlal přiznat světu, komu patří jeho srdce. Světe div se, je to muž! Přestože byl vždy spojován se ženami, mnohdy se zdály být spíš paní Colombovou, kterou nikdy nikdo neviděl.

Mezi jeho partnerky patřila i Michaela Tomešová, která mu nyní pod jeho otevřené přiznání na sociálních sítích napsala krásné blahopřání. „Mildo, má první lásko, jsem na tebe moc hrdá. Na vás oba. Jste spolu krásní a jsem ráda, že jsem Dominika mohla poznat. To štěstí z vás sálá a já jsem za tebe tuuuuze šťastná. Přeju vám nádherný společný roky. Připíjíme s rodinkou na vaše zdraví.“

Milan si mnohdy stěžoval, že upadá do vztahů odsouzených k neúspěchu, a nyní se nabízí jasné vysvětlení, proč tomu tak bylo. Jestliže celou dobu tajil svou orientaci před veřejností a možná si ji nechtěl připouštět ani on sám, nemohl být nikdy šťastný. Bohužel strach z odsouzení a kritiky je mnohdy tak silný, že raději volíme cestu klamu a schováváme své pravé já před světem. V redakci jsme opravdu rády a velmi mu fandíme, že se rozhodl konečně se osvobodit od předsudků a žít svobodně.

Podívejte se na rozhovor:

Video se připravuje ...
Arabela Jana Nagyová plnila sny: Komu a proč? A proč přišla ke Krausovi bosa? • VIDEO: Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Rozhodně není žádný troškař – když už s tím jít ven, tak rovnou svatba! „Já fakt to strašně nechci zakřiknout. Chci být otevřený ke svým fanouškům i ke všem, ale říkám si, že největší síla těchto věcí je, když o nich víš ty. Mám i příklady ve své branži kolem sebe, kdy mi přišlo, že média i trošku předběhla vztah těch dvou lidí. Takže nějak si to hlídám. Musím to vymyslet, jak to udělám. Jak to s vámi udělám,“ takhle mlžil Milan ještě v únoru letošního roku v rozhovoru pro Blesk, a to v tom smyslu, že to vyznívalo, že tají novou přítelkyni, on to zatím už byl jeho dnes již "legitimní" partner. Tím je pětadvacetiletý Dominik Roubínek, který je dle zpráv hodně za vodou. A ještě je super – takže si Milan vybral skvělou partii. 

V každém případě stojí hodně odvahy se takhle veřejně „odkopat“ a Milan to udělal ve své režii. Vyjádřil se pouze na sociálních sítích. Přesto, jak sám napsal, to pro něho bylo obrovský a náročný krok, který přinesl směs všech emocí od strachu po radost. Registrované partnerství není to stejné jako svatba a Milan si to dobře uvědomuje. Chtěli prý počkat, až sněmovna definitivně schválí manželství pro všechny, na což netrpělivě čekáme všichni, ale nedočkavost byla silnější.

Tohle je jeho celé prohlášení: „Tolik jsem vám to chtěl říct první, i když jsem měl strach. Ale žádný můj scénář nepracoval s variantou, že bude tajný zdroj na svatbě ještě předtím, než vůbec nějaká byla. A navzdory jeho výpovědi nám na ní ani nepršelo štěstí, ale přenádherně svítilo sluníčko. Právě štěstí jsme si vymyšlenými a senzacechtivými citacemi v dost možná nejhezčí den v životě odmítli nechat vzít. Vypnul jsem si telefon a zapínám ho, jen abych se mohl ozvat vám. V posledních měsících se ten tlak stával opravdu nesnesitelným. Vstřebával jsem různé rady a postoje, čelil anonymním vzkazům od fejkových profilů i tlakům od médií. Občas se mi zavařila hlava, znovu jsem ztrácel a znovu nacházel nadhled, až jsem si řekl, že přece o nic nejde. Řekl jsem si to vždycky, když jsem viděl hrůzy, co se nám všude dějou, a pak se sám sebe ptal, co vlastně pořád řeším. Nebudu chodit kolem horký kaše. Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům. A přitvrzuju, že jsem se rozhodnul si ho v sobotu vzít a představit ho i vám! Ani nevíte, jak moc si přeju, abyste s tím byli v pohodě i vy. Je toho tolik, co bych vám mohl a chtěl říct. Ale teď nám, prosím, dovolte si užít tyhle chvíle v kruhu těch nejbližších. Těch, kdo mají z naší lásky upřímnou radost, a my máme radost, že jsou našimi nejbližšími. Milujeme vás! Zároveň bych se chtěl touhle cestou (díky, sociální sítě) omluvit všem médiím, ale zatím využiju možnosti se vyjádřit jen tady. Popravdě dělám takové oznámení poprvé v životě, při jeho ťukání do telefonu mi pěkně bije srdce a připadám si jako ve sci-fi, hororu, pohádce i komedii zároveň. Jeden pocit ale vyvstává: nevýslovně děkuju všem, kdo pochopí a podpoří. Láska je krásná, ve všech svých barvách! A myslete na to, že přestože v chomoutu, jestli budete chtít, jsem stále váš...! Váš Milda.“