Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Helen Hunt nepodléhá společenskému tlaku. Stárne s přirozenou grácií a inspiruje všechny kolem!

16. června 2023 | 06:00

Slavná herečka Helen Hunt (60) si až do současnosti drží ohromnou přízeň svých fanoušků. Vše navíc nedávno umocnila tím, když zveřejnila příspěvek na svém Instagramu, ve kterém se nebála pochlubit svými vráskami a celkovou přirozeností. Jak to jen dělá, že se jí daří být i se známkami zralého věku stále tak okouzlující?

Upřímnost ve světě filtrů a úprav

Sledující sociálních sítí ocenili především upřímnost a otevřenost, jaké z příspěvků Helen Hunt neustále čiší. Na fotografii, kterou před pár dny zveřejnila, má jasně vidět mimické vrásky i vrásky kolem očí. Přesto nutno podotknout, že jí přirozenost moc sluší, čehož si začali všímat i hereččini fanoušci. Ti ji za její vystupování vysloveně obdivují. Ve světě přehlceném filtry, tlakem na neustálou dokonalost a na mladistvost jsou pro ně fotografie, na kterých si umělkyně skutečně zjevně na nic nehraje, svěžím vánkem.

VIDEO: Jaké mají mindráky slavní? Podívejte se:

Video se připravuje ...
I celebrity mají mindráky! Kde mají své slabiny Ben Christovao nebo Nikol Švantnerová? • VIDEO: Adam Balažovič/ bpž

Autentičnost i po cestě na premiéru

Selfie, která hereččiny fanoušky tak nadchla, byla vyfocená po cestě na premiéru druhé série televizního seriálu Blindspotting. Všechny na první pohled zaujala autentičnost a krása devětapadesátileté herečky. Podle nich je vidět, že Helen Hunt dokonale zvládá přijímat své nedokonalosti a mít se ráda přesně taková, jaká je. Navíc se nebojí ukázat i projevy přibývajícího věku. Je vidět, že se za svůj věk zkrátka nestydí, a díky tomu je stále šarmantní. Pochvalné komentáře jejích sledujících na Instagramu tak na sebe nenechaly dlouho čekat. „Děkuji, že vypadáte skutečně, autenticky a nádherně!!“ napsala jedna z uživatelek pod fotografii, další komentující ji doplnila: „Jsem ráda, že neměníte svou tvář pomocí chirurgie a botoxu. Jste přirozená.

Pohodlí nade vše

Říkáte si, v čem spočívá tajemství spokojenosti a krásy herečky Helen Hunt? Je ve skutečnosti prostší, než byste možná očekávali. Herečka se totiž rozhodla upřednostnit vlastní dobrý pocit a pohodlí před přizpůsobováním se nedosažitelným trendům umělé dokonalosti a přehnaných úprav. Mimo to stojí za její výbornou kondičkou zdravý životní styl, který Helen už několik let vyznává. Pravidelně cvičí, čímž se udržuje neustále ve formě. Rozhodně vše ale dělá pouze tak, aby jí to bylo příjemné a – jak jinak – přirozené. Nijak se proto netrýzní hlady ani drastickým posilováním. Kdysi na toto téma pronesla v jednom z rozhovorů: „Obecně mám tendenci se hýbat. Nikdy ovšem nechodím do posilovny a nikdy nedržím dietu.“ Jak se ukazuje, vyvážená zdravá strava v kombinaci s dostatkem pohybu skutečně funguje.

K přehodnocení herečku přivedly omyly z minulosti

I když je současný přístup Helent Hunt obdivuhodný, herečka sama přiznala, že ji k němu dovedly její omyly z minulosti. Stejně jako ostatní hollywoodské kolegyně i ona kdysi vynaložila velké úsilí, aby dosáhla dokonalé postavy. Na rozdíl od současnosti měla proto tendence se uchylovat k nezdravému chování. V osmdesátých letech dokonce prý držela drastické diety, kvůli kterým se cítila velice špatně. Všechno se zlepšilo, až když se s nimi umělkyně rozhodla skoncovat jednou provždy a místo snahy o radikální hubnutí a místo tréninků začala dělat pro své tělo to, co mu skutečně pomůže se cítit skvěle. Helen ve volném čase ráda surfuje, cvičí jógu a chodí na procházky, čímž se udržuje ve formě.

Zdraví a sebevědomí na prvním místě

Dalším přístupem, díky němuž je Helen Hunt i ve svém věku stále okouzlující, je zdravá sebedůvěra. Herečka klade potřeby svého těla a své zdraví na první místo v žebříčku svých priorit. Řadí se tím mezi slavné propagátorky filozofie zahrnující úctu a lásku k sobě samé. I když si je umělkyně vědoma toho, jak moc je těžké toho dosáhnout, snaha o to, najít v sobě sebelásku, je podle ní nezbytná a velice potřebná. Její motto, kterým se snaží motivovat své fanoušky, zní: „Milujte se, milujte se, milujte se.

Podle umělkyně jde o zaručený recept, jak být spokojený sám se sebou a díky tomu také úspěšný ve společnosti. Kromě toho se Helen nebojí ukázat i na pracovních schůzkách v teplákách a pohodlném domácím oblečení, čímž se méně stresuje o svůj dokonalý vzhled. Nepotřebuje tak vizážisty ani náročný styling a vyhýbá se vytíženému životnímu stylu. Helen tím dává všem jasně najevo, že její vlastní pohodlí je pro ni nade vše, z čehož bychom si my všichni měli vzít alespoň občas příklad. „Lidé, se kterými pracuji, mě prosí, abych si oblékla něco jiného než tepláky,“ vtipkovala na svůj účet herečka. Jedinou výjimkou, na kterou se prý ráda ustrojí, jsou slavnostní premiéry a další významné události, kterými si herečka vynahrazuje absenci na svém vlastním maturitním plese.

Na autentické fotografie herečky Helen Hunt se podívejte do naší GALERIE.

Autor: Tereza Brožová