Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Poznali byste po 19 letech finalistku první SuperStar? Takhle se změnila Šárka Vaňková

24. března 2023 | 13:18

Už jsou to téměř celé dvě dekády od doby, kdy se v roce 2004 objevil na televizních obrazovkách nový formát pěvecké soutěže nesoucí název Česko hledá SuperStar. Diváky si soutěž okamžitě podmanila a stala se úspěšnou natolik, že si jména finalistů, moderátorů, ikonické hlášky i nekompromisní katy v porotě pamatujeme dodnes. Dnes se však podíváme na zoubek jedné z hlavních finalistek, která skončila na druhém, stříbrném místě. Jak vypadá po 19 letech Šárka Vaňková?

Ačkoliv od historicky první série Česko hledá SuperStar uběhlo už neuvěřitelných 19 let, její dozvuky v nás rezonují doteď. I nyní má nový formát pěvecké soutěže svou hojnou fanouškovskou základnu, avšak s nostalgií rádi vzpomínáme na vůbec první vlaštovky oblíbené show. Jednou z nezapomenutelných finalistek, na jejichž start pěvecké kariéry rádi vzpomínáme, je zpěvačka Šárka Vaňková. Kam ji soutěž zavedla a jak nyní vypadá?

Jak šel čas...

Šárce Vaňkové o fous uteklo vítězství a podobně jako Aneta Langerová se stala miláčkem poroty, ale i širokého publika. Po účasti v pěvecké soutěži účinkovala v několika muzikálech, má za sebou nespočet vydařených vystoupení, avšak v minulosti se rozhodla odstěhovat se na Slovensko a pracovat mimo hudební branži jako profesionální vizážistka. Netajila se tím, že ji za hranice přivedla láska, která trvala 5 let.

Pro Šárku ostatně mělo vždy slabost mnoho mužů, například muzikálový král Daniel Hůlka nebo režisér Filip Renč, se kterým byla dokonce zasnoubená. Vztah však bohužel nevyšel a Šárka se vrátila před pár lety zpět do Česka. Comeback nastal i v hudbě.

Na divadelních prknech

Nyní ji můžeme vidět v komedii Presidenti ve Strašnickém divadle – Adverte. Představení nabízí neúprosný pohled do zákulisí politiky. V komedii, která měla nedávno svou premiéru, hraje mladou poslankyni. Objeví se po boku hereckých kolegů ve znění Michaela Dolinová, Zdeněk Žák, Radomír Švec a Petr Vondráček. A právě se svým kolegou Petrem Vondráčkem se objevila na dlouho očekávané premiéře muzikálu The Bodyguard v Hudebním divadle Karlín.

Video se připravuje ...
Šárka Vaňková: Z bývalé stříbrné SuperStar je divadelní herečka! • VIDEO: David Turek, Lukáš Červený

Hvězdný třpyt

Zpěvačka přímo zazářila ve zlatých šatech posetých třpytem flitrů. Večerní okázalost ze Svatebního salonu Le Monika dominovala hlubokým výstřihem a hříšně vysokým rozparkem. I přes tyto smyslné atributy nezaváněly šaty sebemenší vulgaritou, ba naopak. Dlouhé rukávy i slavnostní odstín podpořily sofistikovanost modelu. Šárka šaty doplnila zlatými lodičkami s ostrou špičkou v metalickém odlesku a odpovídajícím večerním psaníčkem.

Na to, jak to Šárce Vaňkové na premiéře muzikálu slušelo, ale i na její fotky ze života se podívejte do naší fotogalerie.

Autor: Žaneta Podlahová