Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatné, co udělal!

Video se připravuje ...
23. února 2023 | 16:00

Zní to šíleně, co provedl tak hrozného, že by si zasloužil bičování? Jistě má Ondřej Brzobohatý (40) svá temná tajemství, ale tenhle výprask mu naplánoval na Velikonoce někdo jiný.

Během natáčení pořadu Inkognito, kde seděl po boku své přítelkyně Daniely Písařicové, přišlo na otázku, co bude slavný pár dělat na Velikonoce. Moderátor Libor Bouček položil jednoduchou otázku Ondřejovi Brzobohatému a Daniele Písařovicové, chtěl vědět, jak budou trávit Velikonoce.

Odpovědi se ale chopil Jakub Prachař a Velikonoce Brzobohatému naplánoval: „Ty si z vrby upleteš pomlázku a budeš se bičovat jako každý rok, pak se necháš přibít ve vesnici na kříž, abys tam u nich taky udělal parádu.“ Na to konto se Daniela ohradila s tím, že Jaroměřice nad Rokytnou, které zmiňoval, nejsou vesnice, a následně se do toho vložil Ondřej s tím, jestli opravdu opět budou trávit svátky v Jaroměřicích.

Podívejte se na video, protože určitě stojí za to vidět rozpačitou reakci Ondřeje. Sám si na ni v podstatě naběhl, když se zeptal na plány Jakuba místo Daniely.