Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Peklo v rodině Carterů: Drogy, sexuální zneužití i vražedné úmysly

8. listopadu 2022 | 06:00

O víkendu proběhla médii zpráva o smrti muzikanta Aarona Cartera, bratra o něco slavnějšího staršího sourozence Nika, jenž se proslavil v chlapecké skupině Backstreet Boys. Našli ho mrtvého ve vaně. Rodina truchlí, ale není to poprvé. Tenhle klan má totiž dost temnou minulost a kdo ví, co všechno se mezi nimi stalo. Jak se říká – rodinu si nevybíráš.

Nedovedu se úplně vžít do kůže rodičů, kterým zemře dítě. To musí být tak devastující, že dostat se z něčeho takového chce opravdu silnou osobnost, a i tak jizvy navždy zůstanou. Rapper Aaron Carter by v prosinci oslavil pětatřicáté narozeniny, a ještě ke všemu je to již druhé dítě v rodině Carterů, které zemřelo v tak mladém věku.

VIDEO: Adam Mišík a Natálie Jirásková: V určitém věku jsou drogy nevyhnutelné!

Video se připravuje ...
Adam Mišík a Natálie Jirásková: V určitém věku jsou drogy nevyhnutelné! • VIDEO: David Turek

Aaron Carter pochází z pěti sourozenců, sestra Angel je jeho dvojče, a k tomu má i tři nevlastní sourozence. Pohnutá historie se ovšem táhne rodinou jako trnité vlákno. Aaronova smrt totiž není první v rodině, před deseti lety na předávkování léky zemřela jeho sestra Leslie. Ta stejně jako její dva bratři budovala kariéru v hudební branži. Dle Aaronových vlastních slov trpěla bipolární poruchou, na kterou musela brát léky, které jí ale nedělaly dobře. „Když je nebrala, dělala věci, které nechtěla dělat, věřím, že nechtěla,“ prohlašoval Aaron. V roce 2019 o své zesnulé sestře prohlásil, že ho mezi jeho desátým a třináctým rokem zneužívala. Jeho rodina se k tomu nikdy nevyjádřila a celou situaci ani nepotvrdila, ani neodmítla. Na sociálních sítích dále napsal, že ho nezneužívala jen jeho sestra, ale také byl zneužit vlastními back-up tanečníky.

Aaron rozjel svou kariéru zpěváka už jako dítě, a když mu bylo devět let, jezdil se skupinou Backstreet Boys, v níž zpíval jeho bratr Nick, po turné jako předskokan. Hrál také v rodinné reality show House Of Carters, která se vysílala v roce 2006, spolu s Nickem, Bobbie Jean, Angelou a Leslie. Mezi sourozenci se vyhrotily vztahy během let. V roce 2019 Nick na Twitteru sdílel, že podal soudní příkaz proti Aaronovi, a uvedl: „Kvůli Aaronově stále znepokojivějšímu chování a jeho nedávnému přiznání, že má v úmyslu zabít mou těhotnou manželku a nenarozené dítě, nám nezbylo nic jiného než přijmout veškerá možná opatření k ochraně sebe a své rodiny. Milujeme svého bratra a opravdu doufáme, že dostane náležitou léčbu, kterou potřebuje, než ublíží sobě či někomu jinému."

Aaron měl, jak se ukázalo, dost pohnutý osud, stejně jako mnoho dětských hvězd. Je otázkou, zda při odhalování kostlivců v rodinných skříních byl zcela střízlivý a opravdu se vše stalo tak, jak říká. Nejdůležitějším člověkem, který se jeho obviněním už nemohl bránit, byla jeho mrtvá sestra. Aaron minimálně deset let sám bojoval se závislostmi. Tvrdil, že nebral nikdy nic jiného než prášky na předpis. V každém případě si vypěstoval závislosti, ze kterých do své smrti nebyl zcela venku.

V roce 2021 se mu narodil syn Prince, měl ho s přítelkyní Melanií Martin, ale kvůli svým psychickým stavům a problémům o něho přišel. Blízké okolí tvrdí, že se opravdu poslední dobou snažil o nápravu, přihlásil se na odvykací kliniku, ale evidentně bylo deset let na drogách silnějších než on. Pokud všechno to sexuální zneužívání, o kterém zpěvák mluvil, bylo pravdivé a jeho rodina to neřešila, potom měl jistě spoustu démonů, se kterými musel bojovat.