Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Cameron Diaz slaví 51. narozeniny: Podívejte se, jak se téměř nezměnila!

30. srpna 2023 | 06:00

Půl století a jeden rok k tomu! Přesně tak, čtete správně. Jen stěží lze uvěřit, že oblíbená herečka Cameron Diaz slaví 51. narozeniny. Přestože neholduje estetickým úpravám, a stárne tedy s naprostou grácií, se od doby své největší slávy téměř nezměnila. Alespoň co se vzhledu týče. Za tu dobu se však z modelky proměnila v milující maminku a ženu, která je čirou inspirací.

Není snad nikoho, kdo by nemiloval tuhle sympatickou půvabnou blondýnku, která vás okouzlí svým širokým úsměvem, tváří holčičky i jiskrou v oku. Na té Mary zkrátka něco je. Tedy pardon, na Cameron! Není tak žádným překvapením, že svým rozhodnutím vrátit se po letech před kamery potěšila plejádu svých fanoušků i filmových nadšenců.

Tip na video: Podívejte se na pohodlné looky Cameron Diaz.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Filmy World/BPŽ

Velký comeback: Back in Action!

A máme ji zpět! Herečka před osmi lety, v roce 2014, oznámila, že se odebírá do hereckého důchodu. Nedávno však mnohé potěšila, že si toto rozhodnutí nakonec rozmyslela. Objeví se totiž v netflixové akční komedii s názvem Back in Action v čele s hlavní star – hercem Jamie Foxxem. Právě ten oznámil hereččin velký comeback na svém Twitteru.

Vlastní značka vín odrazem životního nastavení

Zatímco opustila záři reflektorů, rozjela svou značku vín, kterou založila s kamarádkou Katherine Power. Společný byznys vyplynul z nedostatku informací o tom, zda víno, které běžně kupují, je vyráběno v souladu s jejich životním nastavením. Tedy jde o to, aby bylo především vyrobeno z ekologicky pěstovaných hroznů. A tak společnými silami uvedly na trh čistá lahodná vína plná přírodních dobrot bez nežádoucích doplňků.

Cameron si celkově zakládá na zdravém životním stylu. Co to přesně znamená? Podle jejích knih jde o zdravý jídelníček plný zeleniny a proteinů, dostatek spánku a fyzické aktivity, ale především o obklopování se správnými lidmi, kteří jí do života nepřináší stres a toxicitu, ale jenom radost pro duši.

Nová životní role

Nutno podotknout, že knihy vyšly před tím, než před třemi lety přivítala s manželem Benjim Maddenem na svět dcerku Raddix. Otázkou tak je, zda ze svého nastavení přirozeně trochu neslevila. K mateřství neměla nikdy moc blízko, ovšem věkem se přece jen priority a názory mění a nyní v Raddix vidí ten největší smysl života. Jak se svěřila v pořadu Heart to Heart, nyní si užívá to nejkrásnější období v životě.

Fenomény i věčné přátelství

S jakým počinem se před opětovným comebackem rozloučila s diváky? V roce 2014 to byl muzikál Annie, který si vysloužil nálepku „poslední film“. Jsou však jiné snímky, na které máme krásné vzpomínky ve spojení s Cameron. Především romantický film Prázdniny, který zkrátka nesmí chybět ve výčtu vánočních must have, komedie Zkažená úča, Něco na té Mary je, Charlieho andílci nebo Maska – film, který odstartoval její kariéru, a to čistě náhodně!

Chtěla prorazit v modelingu

Původně totiž měla ambice v modelingu, během cest žila na mnoha místech. Nakonec jí však modeling přílišnou radost nepřinesl. V podcastu Second Life se totiž svěřila, že v Paříži, kde pobývala rok, nezískala angažmá. Odtud nakonec odletěla za nabídkou do Maroka, zde se moc dlouho nezdržela. Na letišti totiž zjistili, že kufr, který obdržela, obsahoval místo rekvizit na focení drogy. Naštěstí se mohla ihned vrátit zpět do Evropy. Netrvalo dlouho a půvabnou blondýnku obsadil její agent do role ve filmu Maska. Přestože k ní byla skeptická kvůli tomu, že byla herectvím téměř nepolíbená (tuto roli předcházela jen drobná role ve filmu Ona není anděl), nakonec ji přijala. Role zapříčinila její herecký rozjezd.

Stárnutí s grácií

Její popularita raketově rostla, ovšem absolutní trhák, který ji katapultoval do výšin, byl již zmíněný film Charlieho andílci. V něm si zahrála spolu s Drew Barrymore a Lucy Liu. Od jeho uvedení sice uběhlo dlouhých 22 let, nicméně s Drew a Lucy jsou dodnes velké kamarádky. Nedávno si Drew do své show své kamarádky pozvala a svěřila se v ní, že jsou pro ni opravdu důležité: „Za těch více než dvacet let, co se známe, jsme toho spolu prožily a sdílely opravdu hodně. Lásky, ztráty, smích, flámy, cestování, práci i zábavu. Byly jsme u všech svých malých i velkých okamžiků.“

Pojí je nejen přátelství, ale i mateřství. Cameron a Drew zastávají přirozené stárnutí bez estetických zákroků, kterým opravdu neholdují. Drew se bojí, že by na nich byla pak závislá, Cameron, že by měla obličej, který k ní nesedí. Když tedy před dvěma lety sdílely společné fotky, na kterých sice byly krásně nalíčené, ale které byly bez retuší, sklidily za ně od fanoušků neskutečný obdiv.

Podívejte se do naší fotogalerie, jak šel čas s Cameron Diaz!

Autor: Žaneta Podlahová