Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velké odhalení! Nové tváře, nové seriály a spousta zábavy. Na tohle se můžete těšit na Primě

Video se připravuje ...
3. srpna 2022 | 12:27

Včera proběhla pompézní tisková konference televize Prima. Na přehradě v Hostivaři se to hemžilo známými tvářemi a představoval se program na nadcházející období. Čekají na vás opět nové seriály, a to nejen z prostředí vína – také pivaři si přijdou na své.

Léto je čas dovolených, ale jak pro koho. Někteří musí pracovat a tvořit nový obsah televizního programu. Pár známých tváří jsem pro vás na tiskové konferenci vyzpovídala. Takže se můžete těšit na rozhovor s Jakubem Štáfkem, který bude jedním z hlavních hrdinů seriálu Hořký svět, v němž se sejde se svým kolegou ze seriálu Ulice Matoušem Rumlem. Také na rozhovor s Denisou Nesvačilovou, ta zase bude jednou z hlavních hrdinek seriálu Pálava. Vyzpovídala jsem i Vojtu Vodochodského, který bude v seriálu Dobré zprávy, a Láďa Hruška zůstane věrný svému receptáři. Ve videu najdete malou ochutnávku v letní anketě.

A na co a na koho se tedy můžete těšit v nových pořadech? Jak se z dvoudenní návštěvy vinařství může stát nová etapa života, popisuje seriál Pálava. Hlavní role pětice kamarádů z vysoké školy ztvárnili Michal Isteník, Patrik Děrgel, Pavla Dostálová, Jiří Panzner a Denisa Nesvačilová.

Životní změnou prochází i ústřední hrdina Štěpán Berka (Matouš Ruml).

V seriálu Hořký svět se pokouší rozjet rodinný minipivovar. Pomáhat mu s tím budou Berenika Kohoutová, Jakub Štáfek, Bolek Polívka či Eva Holubová. Nový seriál ze zpravodajského prostředí Dobré zprávy dá divákům možnost nahlédnout do zákulisí televizního světa. Hlavní role ztvární Natálie Halouzková a Vladimír Polívka. Zvládne vesnická dívka prorazit v Praze coby moderátorka? Nové epizody ze Zoo pak přinesou pořádnou dávku romantiky, strachu, lásky, nenávisti – a hlavně nové postavy. Ty notně zamíchají životy dosavadních hrdinů, a některým dokonce i vyrazí dech.

Česko Slovensko má talent (ČSMT) je nejúspěšnější talentová show světového formátu, která se letos dočká jubilejní desáté řady. Odvysílá ji opět jak česká televize Prima, tak slovenská TV JOJ, začne se od 27. srpna.

Kolik chilli papriček dokáže váš muž sníst za jednu minutu? Podobné nelehké otázky pokládá moderátorka Adéla Gondíková čtyřem slavným ženám v zábavné show Můj muž to dokáže. Ta, která nasadí nejvyšší laťku, pošle svého muže do boje o peníze. Aby obstál, musí splnit zadání. Neobstojí-li, její sázka se rozdělí mezi ostatní. Pět kol a pět kuriózních úkolů rozhodne o vítězi.