Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Takhle vzaly ratolesti celebrit Vary útokem a oslnily víc než jejich rodiče

11. července 2022 | 11:00

Karlovarský filmový festival je u konce a letos se na něm mihlo mnoho mladých a nových tváří. Celebrity s sebou na červený koberec vzaly svoje potomstvo, ale i další neokoukané tváře nové generace se blýskly před objektivy fotografů.

To, že má Iva Kubelková dvě krásné dcery, není takovou novinkou, letos ovšem Natálka ukázala také svého přítele Adama Mišíka, se kterým ji maminka ve Varech nechala samotnou. Příští rok už bude plnoletá a má evidentně maminčinu důvěru. Během festivalu vystřídala hned několik sexy outfitů.

Video se připravuje ...
Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole • VIDEO: Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Svou krásou oslňovala i dcera herečky Veroniky Žilkové. Kordula, ze které se vyklubala krásná labuť, si Vary užívala se svou maminkou. Také Bolek Polívka přivedl na červený koberec své potomstvo. Představil tři děti, které jsme ještě neznali, a to syny Jana, Františka Antonína a nejmladší dceru Marianu. Janu Švandovou a Jiřinu Bohdalovou zase na červeném koberci doprovodili vnuci. Podívejte se v galerii na to, kdo další představil své potomstvo a která mladá nová krev nastupuje na scénu.