Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Úlet zhrzené modelky Katie Price: Za stalking jí hrozí 5 let ve vězení!

30. května 2022 | 06:00

Účastnice reality show a modelka známá svou oblibou plastických operací všeho druhu, ale především pětinásobná máma je ve velkém průšvihu. Neunesla milostný poměr svého muže a opakovaně slovně napadla svou rivalku i přes soudní zákaz! Za to jí teď hrozí až pět let za mřížemi!

Měla našlápnuto na docela slušnou kariéru. V roce 2004 skončila v celosvětové soutěži Eurovision Song Contest druhá, víc než zpěv ji ale lákal modeling. A také plastické operace. Stala se modelkou, účinkovala v reality show, vydala šest knih. A taky se pokusila rozjet byznys s pochybnými doplňky stravy nahrazujícími jídlo, které Britská dietetická asociace označila za nejhorší dietní program. Nepomohly ani vlastní parfém, ani řada vlastního oblečení.

Video se připravuje ...
Češka se postavila před soud v Islámábádu: Nová naděje pro Terezu H. • VIDEO: Videohub

Když poznala svého třetího muže, striptéra Kierana Haylera, byla už trojnásobnou mámou. Pár spolu má dva potomky, ale rodinné štěstí netrvalo dlouho. Kieran údajně trpí závislostí na sexu a jeho četné nevěry vyeskalovaly poměrem s maminkou spolužáka jednoho z potomků.

To už Katie nehodlala tolerovat a rozpoutala aféru, která pro ni možná skončí vězením! Čím se měla silikonová hvězdička provinit? Na školním hřišti měla svou rivalku slovně poprvé napadnout, navíc v přítomnosti dětí. 

Poté, co se dozvěděla, že její milý čeká s novou přítelkyní dítě, jí měla psát urážlivé esemesky a nazvat ji vulgárním termínem, který je do češtiny nepřeložitelný...

Katie kvůli tomu strávila dvanáct hodin ve vazbě, než byla propuštěna na svobodu, ale se soudním příkazem, aby Michelle nekontaktovala. Jenže ten zhrzená modelka opakovaně ignorovala, a dokonce jí měla poslat další vulgární anonym! Nyní se prošetřuje, zda vzorek DNA z nalepené poštovní známky bude totožný s její DNA...

Před pár dny se tak kontroverzní modelka zúčastnila slyšení u Korunního soudu v Lewes v Sussexu v doprovodu už čtvrtého snoubence Carla Woodse. Zde si vyslechla, že jí hrozí vězení. Během řízení se přiznala k porušení soudního zákazu vůči snoubence svého bývalého manžela Kierana Haylera Michelle Penticost. Katie by tak mohla za mříže už v těchto dnech!

Porušení podmínek soudního zákazu je spojeno s maximálním trestem odnětí svobody na pět let. V modelčin neprospěch hraje i to, že už má jeden škraloup. Opakovaně porušovala rychlost jízdy v autě, několikrát i řídila pod vlivem alkoholu. Jak tahle zoufalá kauza dopadne, na to si budeme muset ještě pár dnů počkat. Jedno je ale jisté. Katiiných pět dětí na svou mámu zrovna pyšných nebude...

Autor: Dita Mrázková