Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Lamači rekordů i ženských srdcí! Tohle jsou největší krasavci zimních sportů

8. února 2022 | 06:00

Pozornost si získali nejen svými obdivuhodnými výkony, ale také svým oslnivým šarmem. Kteří sportovci se zařadili do žebříčku těch nejpohlednějších?

My svého sportovního miláčka už dávno máme. A tušíte správně – není jim nikdo jiný než hokejista Jaromír Jágr. Tato česká sportovní legenda zanedlouho oslaví významné kulaté jubileum. Přestože má doslova padesátku na krku, netratí nic na svém charismatu. Kteří další sportovci – i z řad těch bývalých – neustále oslňují svým sex-appealem?

Bezesporu olympijský šampion a čtyřnásobný mistr světa v alpském lyžování Bode Miller. Vedle toho, že má na svém kontě nespočet sportovních úspěchů, je i šťastným tátou. Na začátku prosince minulého roku přivedla jeho půvabná žena Morgan na svět holčičku. Její narození okomentovala slovy, že to pro ni byla dokonalá tečka k uzavření kapitoly o rozrůstání jejich rodiny. Před třemi lety je totiž postihla tragédie. Přišli o holčičku Emeline, která utonula v bazénu. Bylo jí pouhých 19 měsíců.

Nedávno Morgan na svém Instagramu sdílela fotku své rodiny a emotivně ji popsala slovy: „Takto vypadá léčení. Zlomené srdce se pomalu uzdravuje. Láska, naděje, víra, důvěra, která se postupně obnovuje. Takže bez ohledu na to, jak zlomeni se cítíte, pamatujte: nechte lásku vést vás cestou. Protože LÁSKA VŽDY VYHRÁVÁ.“

Bode a Morgan vychovávají ještě syny Nashe, Eastona a dvojčata Ashera a Aksela. Olympijský vítěz z Vancouveru má pak z předchozího manželství třináctiletou dcerku a osmiletého syna.

Dalším fešákem je freestylový lyžař Bobby Brown. Jeho fanynkám se podlamují kolena z nádherného širokého úsměvu a vřelých modrých očí, které jsou v magické kombinaci s tmavými vlasy. Náš seznam však neminuli ani další krasavci z řad bývalých zimních sportovců.

Jedním z nich je švédský brankář Henrik Lundqvist, který v létě minulého roku oficiálně ukončil svou bohatou kariéru. Třicet let zasvětil hokeji, ale kvůli problémům se srdcem svou životní kapitolu musel ukončit.

Vzpomínáme ale především na olympijskou australskou hvězdu Alexe Pullina. Ten tragicky zahynul při lovení ryb. Dvojnásobnému mistru světa ve snowboardcrossu bylo pouhých 32 let.

Autor: Žaneta Podlahová