Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Herečka Renée Zellweger je jako Bridget Jones. Kdy najde konečně toho pravého?

16. února 2022 | 06:00

Jejím životem prošla pěkná řádka mužů. Od těch nepříliš známých až po sexy fešáky z Hollywoodu. Toužila po tom, po čem touží každá z nás. Po opětované lásce a chlapovi, o kterého se může opřít. Jenže obojí je jaksi v nedohlednu. Komu zlomila Renée srdce a kdo nejvíc ublížil jí? 

Z texaské roztleskávačky oscarovou herečkou. Tak by se dala stručně charakterizovat kariéra představitelky Bridget Jones, dívky s pár kily navíc toužící po lásce. Jenže stejně jako nešťastná Bridget ani Renée to v soukromí s muži moc neklape. Tady jsou ti osudoví, kteří prošli jejím životem.

Její první láska, pohledný baskytarista Sims Ellison, spáchal sebevraždu v roce 1996, a to ve stejnou dobu, kdy jeho láska oslnila svět po boku Toma Cruise ve filmu Jerry Maguire. Renée a Sims spolu žili pět let, po rozchodu se ale Renée odstěhovala, aby se soustředila na svou kariéru. Simsovi se navíc rozpadla jeho kapela, a to byla zřejmě poslední rána. Herečka domněle nesla velkou odpovědnost za smrt svého ex a nechala se slyšet, že po jeho tragické smrti měla problém znovu se zamilovat.

Video se připravuje ...
První trailer: Renée Zellweger v roli Judy Garland v novém filmu • VIDEO: Bioscop

Jenže pak potkala třeskutě vtipného herce Jima Carreyho a byla z toho láska jako trám. Pár byl už dokonce zasnouben, ale Jim na poslední chvíli z chomoutu vycouval. Nebyl prý schopen dohodnout se na datu svatby a Renée přestala věřit, že s ní chce strávit zbytek života.

Poté byla spojována s hvězdou Přátel Matthewem Perrym, zpěvákem White Stripes Jackem Whitem, krátce chodila se sexy kolegou Georgem Clooneym či irským písničkářem Damienem Ricem.

Krátké manželství a zlomené srdce

V roce 2005 šokovala svět, když oznámila, že se provdala za country zpěváka Kennyho Chesneyho. Manželství ovšem trvalo stejnou dobu, jakou se pár znal – čtyři měsíce.

Herečka se nenechala nevydařeným manželstvím odradit a znovu se vrhla do milostného kolotoče. Románek prožila s hercem Lukem Perrym, Johnem Krasinskim, hoteliérem André Balazsem a viděna byla na večeři i s Paulem McCartneym.

Podle jejích slov jí ale nejvíc zlomil srdce herec Bradley Cooper. Hollywoodský idol ji okouzlil natolik, že se k němu zamilovaná Renée ihned nastěhovala. Dokonce jí nevadilo ani to, že jim společnost dělala hercova matka, se kterou žil. Renée dokonce zmeškala slavnostní předávání Zlatých glóbů, jen aby byla oporou Bradleymu v době, kdy mu umíral otec.

Jenže ani Bradley nechtěl slyšet nic o vdavkách, a tak následoval konec ostře sledovaného páru. Herečka se stáhla na tři roky do ústraní a odmítala pracovat.

Šrámy na srdci se jí po letech pokusil zhojit charismatický hudebník s uhrančivým pohledem Doyle Bramhall, v hudebním světě spojovaný třeba s Erikem Claptonem nebo Sheryl Crow.

Už už to vypadalo, že se představitelka Bridget Jones konečně usadí, vztah se ale po dvou letech rozpadl. Zda byla vinou Doylova drogová minulost nebo nevyřešené spory o jeho děti z bývalého manželství, to vědí jen oni dva.

V současnosti se herečka objevuje po boku moderátora Anta Ansteada. Zda je to ten pravý, netušíme, ovšem Renée už by si nějakého toho pana Božského přece jen zasloužila, co říkáte?

S kým to podle vás Renée Zellweger nejvíce slušelo? Prohlédněte si galerii:

Autor: Dita Mrázková