Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Návrat ke staré lásce moderátorky Hany Mašlíkové. S kým tráví, kromě syna, svůj volný čas?

5. září 2021 | 06:00

Česká Miss a moderátorka se nedávno definitivně rozešla s bývalým českým bojovníkem MMA Andrém Reindersem. I když se oba pokoušeli kvůli synovi Andreasovi vztah „slepit“, happy end se nakonec nekonal. Hanka se však znovu zamilovala! Komu patří momentálně její srdce a koho si oblíbil i její syn Andreas?

Moderátorka prozradila, že pro ni bylo těžké hrát před svým okolím divadlo v podobě šťastné rodinky, byla vyčerpaná a nechtěla už dál lhát sama sobě ani svým blízkým. I když na svém Instagramu sdílí společné fotografie z dovolených a snaží se, aby jejich syn trpěl rozchodem rodičů co nejméně, vyslechla si i kritiku. 

Ti, kteří na vlastní kůži zažili krach vztahu, prý nechápali, co Hanka sleduje časem společně stráveným se svým ex a jejich synem. „Možná jsme divní, ale víme, proč to děláme. Pro co jiného se v životě obětovat a snažit než pro rodinu nebo alespoň pro její částečné zachování?" vysvětlila těm nechápavým k rodinné fotografii. 

 

Na otázku, zda se někdy řídí heslem „nikdy neříkej nikdy“ a jestli si umí představit, že by se k sobě ona a André vrátili, ale říká: „V některých věcech se tímto heslem řídím, ale tohle je úplně jiná situace. André je otec našeho syna, takže pokud bychom někdy v budoucnu k sobě znovu našli cestu, bůh ví, jak bychom se zachovali."

Útěchu tak má ve svém synovi a vrátila se i ke staronovému koníčku. „Od dětství miluju zvířata a vedu k tomu i svého syna. Moje babička říkala, že kdo nemá rád zvířata, nemůže mít rád ani lidi, něco na tom bude," myslí si Hanka.

Od školního věku docházela do útulku a půjčovala si psy na venčení, ačkoli měli doma spoustu zvířat. A k tomu se vrátila i dnes, kdy si do dočasné péče bere týrané psy nebo psy z množíren. „Když se mi podaří dát je trochu do kupy, hledám jim nový domov. Sama mám koně a dva psy. Andreasek je miluje, občas si na koni i zajezdí a naši psi jsou pro něj ti nejlepší kamarádi."

 

autor: Dita Mrázková

Autor: Dita Mrázková