Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Ewa Farna: Jsem velká jak barák a lichotí mi to!

17. června 2021 | 11:51

Od dob, kdy se jako teenagerka uchytila v šoubyznyse, se řeší tělo Ewy Farne (27) a ona si je toho samozřejmě moc dobře vědoma. Komu z nás by se líbilo, kdyby stále někdo řešil, jak moc a jestli jsme přibraly? Písněmi Boky jako skříň a poslední hitovkou Tělo dává Ewa najevo, co si myslí. Teď navíc všem vytřela zrak obřím billboardem v New Yorku!

„Time Square, New York, právě teď! Tak teď už jsem oficiálně velká jako barák. Tato velikost XXL mi docela lichotí,“ napsala Ewa vtipný komentář na svůj instagram, když se objevil její obličej na reklamní ploše, která patří k jedné z nedražších na světě!

Dostala se tam právě díky nové písni Tělo, která opěvuje všechny funkce, které naše tělo má a kam nás samé díky nim posouvá. Nehodnotí estetiku, jako je tomu všude kolem nás. Spotify si její tvář vybralo k propagaci více než padesáti playlistů se skladbami umělkyň z celého světa. Touto iniciativou bojuje hudební platforma za rovnoprávnost žen v hudební branži.

Podívejte se na rozhovor s Ewou:

Video se připravuje ...
Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč! • VIDEO: David Turek

Píseň Tělo, kterou Ewa vypustila do světa koncem května letošního roku, už nasbírala přes milion shlédnutí.

Text a poselství tohoto hitu se dotýká nás všech. Vždyť už od malička jsme všechny peskovány a doháněny k tomu, abychom byly především krásné a štíhlé, dokonce i bez ohledu na to, když je nám v našem těle dobře a neřešíme nějaký ten nedostatek nebo kilo navíc.
Hlavní ale přece je, že nám dá možnost prožít plnohodnotný a šťastný život! Díky tomu se také můžeme všechny sžít i s Ewinou novou písní Tělo a tohle poselství se doufejme ponese napříč celým světem.