Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Harry a Meghan zpátky v Anglii. Co všechno je jinak a proč jim to tak sluší?

7. března 2020 | 06:00

Jsou zpět a vypadají uvolněněji než kdykoliv předtím! Harry a Meghan přijeli do Velké Británie, aby se zúčastnili několika akcí ještě jako členové královské rodiny. Na konci měsíce jim budou královské tituly totiž odebrány. Společně se po dlouhé době ukázali na veřejnosti, neustále se usmívali a náladu jim nepokazilo ani deštivé počasí. Podívejte se sami!

 

Je to vůbec poprvé, kdy se od celé záležitosti ohledně jejich odchodu z královské rodiny ukázala Meghan v Anglii. Jestli jsme si mysleli, že návštěva tohoto páru bude působit spíše rozpačitě, pak jsme se spletli. Jak Meghan, tak Harry působili opravdu uvolněně a rozdávali úsměvy na všechny strany. Británii navštívili kvůli několika událostem, z nichž jednou bylo čtvrteční předávání Endeavour Fund Awards, které se konalo v prostorách londýnského městského úřadu. Zde stejnojmenná organizace předávala ceny úspěšným handicapovaným sportovcům.

Pro tuto příležitost zvolila Meghan elegantní modré šaty s krátkým rukávem z dílny návrhářky Victorie Beckham. Šaty krásně kopírovaly její siluetu a odhalily, že Meghan po porodu viditelně zhubla. Outfit doplnila oblíbenými lodičkami Manolo Blahnik námořnické barvy a psaníčkem návrhářky Stelly McCartney. Vlasy svázala do elegantního černého copu a mohli jsme si všimnout také menší změny v líčení. Kouřové oční stíny jsme u ní, ještě jako u členky královské rodiny, totiž neviděli. Na Meghan bylo opravdu znát, že si tuto změnu sama užívá. Také Harry působil uvolněně a vedle jeho ženy mu to v tmavě modrém obleku slušelo.

Pár přiletěl do Velké Británie bez svého devítiměsíčního synka Archieho, který zůstal v Kanadě. Harry a Meghan se ještě objeví na hudebním festivalu Mountbatten. V pondělí se pak oba připojí ke královně Alžbětě II., princi Charlesovi, princi Williamovi a vévodkyni Kate při bohoslužbě ve Westminsterském opatství v rámci Dne Britského společenství národů. Bude to tak poprvé, co se od jejich odchodu z královské rodiny objeví všichni společně. Pro oba se jedná o poslední oficiální měsíc v královské rodině, poté jim budou tituly odebrány.

Na to, jak to Harrymu a Meghan slušelo, se podívejte ve fotogalerii:

 

 

Autor: Aneta Valešová