Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Patricie Pagáčová se změnila k nepoznání. Jak vypadala, když začínala v Ulici, a jak vypadá dnes?

22. února 2020 | 06:00

Mladá herečka, která odešla ze seriálu Ulice, má za sebou několik životních úspěchů. Před pár lety se jí podařilo zhubnout, vloni se vdala a letos nás zaskočila rolí porotkyně v soutěži SuperStar. Jak na její osobu lidé reagují a co všechno se v jejím životě změnilo?

Její kariéra začala ještě před seriálem Ulice, ve kterém byla od samého počátku, a to od svých 17 let. Ještě před ním si zahrála v populárním seriálu Ranč u zelené sedmy. Z Ulice se v loňském roce rozhodla odejít, protože zatoužila po dlouhých 13 letech po změně. 

Ještě před odchodem však změnu pocítily její postava i její šatník. Z boubelaté dívky se stala štíhlá žena. Nedržela žádné drastické diety, jen do svého života zapojila cvičení. S módou stále občas zápasí, ale změna je patrná na první pohled. Uznejte už jen podle fotek, že tohle je prostě obrovský rozdíl.

Patricie v roce 2014 a v roce 2019.
Autor: profimedia.cz

Fanoušci jí změnu přáli, byli nadšení z její nedávné svatby i z účasti v dalším seriálu Modrý kód. Velkou kritiku sklidila ovšem teď, kdy usedla do křesla porotkyně v pořadu SuperStar. A není se čemu divit, ostatní porotci se hudbou zabývají, ale Patricie je herečka. Její kritika má být z pohledu diváka, a přesně její forma laických komentářů mnoha divákům vadí. V prvních dílech určitě nebude problém ohodnotit soutěžící, ale co až v posledních kolech půjde do tuhého a bude třeba odbornější názor?

Na její proměnu od roku 2006 se můžete podívat v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová