Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Skvělí přátelé? Tak to nehrozí! Tihle herci se totiž vůbec nemusí

  • Vip
    7. září 2019 | 06:00

    Všichni chceme věřit tomu, že naši oblíbení herci mají mezi sebou vřelé vztahy, a to i mimo kamery. Ne vždycky tomu tak ale je a mezi některými panuje jistá rivalita a nepřátelství.

    Ne vždycky tomu tak musí být, samozřejmě. Třeba v případě Jennifer Aniston a Courteney Cox, které hrály nejlepší přítelkyně v seriálu Přátelé, ty jsou opravdovými kamarádkami i v reálném životě, stejně tak tomu je i u Drew Barrymore a Cameron Diaz, které se přátelí od natáčení filmu Charlieho andílci, nebo v přátelství mezi Kate Winslet a Leonardem DiCapriem od natáčení Titaniku. Kteří herci si spolu naopak nesedli? Možná budete překvapeni!

  • Brad Pitt (55) a George Clooney (58)

    Tento případ je trochu na rozmezí. Jejich přátelství začalo při natáčení filmu Dannyho parťáci a trvalo až do té doby, než se Brad rozhodl rozvést s Jennifer Aniston, a to kvůli Angelině Jolie. Podle George se k sobě ti dva absolutně nehodili a na dlouhou dobu přestal s Bradem mluvit. Dnes jsou zase přátelé a George se údajně snaží dát Brada s Jennifer opět dohromady.

    Vip
    Autor: profimedia.cz

  • Bill Murray (68) a Lucy Liu (50)

    Při natáčení Charlieho andílků nebyli všichni přátelští, naopak celý štáb i všichni účinkující moc dobře věděli o nepřátelství mezi Billem Murrayem a Lucy Liu. Odstartovalo to zejména Billovo jednání, který prý Drew Barrymore a Cameron Diaz řekl: „Chápu, proč jste tu vy dvě, máte talent,“ pak se ale otočil k Liu a řekl: „…ale proč jsi tu ty, to vážně nechápu. Vůbec nevíš, jak hrát.“ Liu museli kolegové podržet, aby se na něho nevrhla a neoplatila mu jeho drzost. Je tedy jasné, že od té doby jsou na nože.

    Vip
    Autor: profimedia.cz

  • Sarah Jessica Parker (54) a Kim Cattrall (63)

    Jako Samantha a Carrie v seriálu Sex ve městě byly těmi nejlepšími kamarádkami. V reálném životě? Ani omylem! Jejich vztah se nikdy nedal považovat za přátelský a vše se jen zhoršilo potom, co Kim zjistila, že Sarah bere mnohonásobně větší plat za svou roli než ostatní herečky v seriálu.

    Vip
    Autor: profimedia.cz

  • Patrick Swayze (†57) a Jennifer Grey (59)

    Je opravdu těžké si představit, že vztah herců jednoho z nejromantičtějších filmů byl více než napjatý. Patrik se nikdy neskrýval s tím, že Jennifer příliš nemusí. Tvrdil, že byla velmi neprofesionální a neustále kazila proces natáčení. Přesto spolu ale zvládli natočit film, který už navždy bude v našich srdcích...

    Vip
    Autor: profimedia.cz

  • Shia LaBeouf (33) a Tom Hardy (41)

    Tihle dva si nepadli do oka už při prvním setkání. Natočili spolu film Země bez zákona. Při celém natáčení si Hardy utahoval z LaBeoufa, který to přehlížel, ale jednoho dne už toho měl dost a Hardyho napadl. Po této události spolu přestali úplně mluvit a Hardy začal rozhlašovat, že je LaBeouf agresivní.

    Vip
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová
Diskuse ke článku
.