Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nová známost Kopřivové má dvojče! Kteří další slavní mají sourozence k nerozeznání?

  • Miroslav a Martin Dubovický
    18. června 2019 | 06:00

    Věděli jste, že někteří slavní pocházejí z dvojčat? Dnes už bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra si tak může užívat svůj volný čas rovnou po boku dvou krásných mužů – dvojčat Miroslava a Martina Dubovických, kteří jsou téměř k nerozeznání. Které další známé osobnosti mají sourozence a narodily se jako dvojčata?

    Ve všech případech, které jsme vybraly, se sice nejedná o jednovaječná dvojčata, ale i tak jsou si tito sourozenci velmi podobní. Podívejte se, u koho je to znát na první pohled.

  • Miroslav a Martin Dubovičtí

    Miroslav Dubovický, který se v roce 2016 zviditelnil v soutěži Muž roku, má dvojče Martina. Oba bratři si nedávno užívali na dovolené s expřítelkyní Jaromíra Jágra Veronikou Kopřivovou. Rázem začaly kolovat fámy, že se blonďatá kráska dala dohromady právě s Miroslavem. Veronika tuto informaci zatím nepotvrdila, ale zároveň ani nevyvrátila. Pokud je to pravda, my se ničemu nedivíme: hvězdného Jaromíra prostě nemohl nahradit jen jeden "obyčejný" muž.

    Miroslav a Martin Dubovický
    Autor: profimedia.cz

  • Gisele a Patricia Bündchen

    Supermodelka Gisele má jednovaječné dvojče, sestru Patricii. Posuďte sami, nakolik jsou si podobné. A možná vás překvapí, že těmito dvěma ženami výčet krásek v jejich rodině ani zdaleka nekončí! Společně totiž mají ještě další čtyři sestry! Pocházejí tedy z opravdu velké rodiny a jejich tatínek musí na ně být opravdu pyšný!

    Gisele a Patricia Bündchen
    Autor: profimedia.cz

  • Rami a Sami Malek

    Rami Malek a jeho bratr Sami jsou od sebe věkově jen pár minut. Zatímco se Rami stal skvělým hercem, Sami je učitelem v Los Angeles. Rami prozradil, že jako malí si byli mnohem více podobní a využívali toho ve škole zejména při zkouškách. Fikaní hoši, že?

    Rami a Sami Malek
    Autor: profimedia.cz

  • Giovanni a Marissa Ribisi

    Pamatujete si podivného bratra Phoebe ze seriálu Přátelé? Tak i v reálném životě má sourozence – sestru Marissu. Když se zadíváte na jejich rysy, jsou si opravdu podobní. Mají ještě o rok mladší sestru Ginu. Ze všech tří se stali herci. Že by to bylo tím, že jejich matka je hledačka talentů?

    Giovanni a Marissa Ribisi
    Autor: profimedia.cz

  • Scarlett a Hunter Johansson

    Všimli jste si, že Scarlett často doprovází na společenské události tento fešák? Jedná se o jejího bratra Huntera. Narodili se jen pár minut po sobě. Vedle něj má ještě další dva vlastní sourozence a jednoho nevlastního. Hunter je příležitostným hercem, vedle toho se zabývá politikou.

    Scarlett a Hunter Johansson
    Autor: profimedia.cz

  • Michael a Ashton Kutcher

    I Ashton Kutcher pochází z dvojčat, i když byste to na první pohled neřekli. Jejich matka si ale až do porodu myslela, že čeká jen jedno dítě, a to kvůli rozdílné váze dětí. Ashton vážil 4,5 kg a Michael pouhých 1,8 kg. Michael je nyní velmi úspěšný byznysman, ale prošel si řadou zdravotních problémů, prodělal dětskou mozkovou obrnu i transplantaci srdce.

    Michael a Ashton Kutcher
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová
Diskuse ke článku
.