Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Šaty z Oscarů 2019: Kdo si letos utrhl ostudu?

25. února 2019 | 10:00

Opět je za námi velká hollywoodská noc! Některé celebrity si odnesly své Oscary domů, všichni do jednoho samozřejmě nezapomněli na přípravu. Ne každému se to ale tentokrát povedlo. Kdo oblékl nejhorší šaty večera? Ve středu pozornosti byli tentokrát i muži!

Nejhorší šaty z letošních Oscarů oblékly jednoznačně Maya Rudolph a Sarah Paulson. Obě zvolily růžovou a velmi nelichotivý střih. Tahle slavnostní noc nebyla nejlepší ani pro naši oblíbenkyni Rachel Weisz, letos se i ona zařadila na žebříček nejhůře oblečených žen. Zvolila červené šaty s latexovým vrškem a velmi podivným pasem. 

Tyhle dámy to se svým výběrem zrovna nevyhrály.
Autor: profimedia.cz

Možná si říkáte, že pánové nemají co pokazit. Oproti dámám to mají totiž o špetku jednodušší. Ale tento rok se objevili hned dva muži, kteří svým oblečením vzbudili pozornost. No uznejte sami, který muž si na sebe dobrovolně vezme šaty nebo růžový semišový oblek?

U Billyho Portera se jedná o běžnou věc, svým oblečením se snaží šokovat a šaty už si oblékl mnohokrát. Jason Momoa se v módě naopak příliš neorientuje, možná by stálo za to najmout si alespoň na větší akce stylistu, případně alespoň upravit svůj vzhled. Je vidět, že se do role Aquamana opravdu vžil a nechce se jí pustit.

I pánové to vzali za špatný konec.
Autor: profimedia.cz

Na další modely, které se příliš nepovedly, se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Markéta Luštincová