Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Módní trapasy roku 2018: Kdo ukázal, co neměl, a kdo si zapomněl zapnout poklopec?

30. prosince 2018 | 06:00

I letos se několika jedincům povedlo způsobit pěkné faux pas. Od příšerných šatů, které se objevily na červeném koberci, až po nepadnoucí kousky oblečení, které odhalily to, co by mělo být skryto. Komu se to tedy nepovedlo?

Jako milovníci módy víme, že odhalit pěknou podprsenku je dnes úplně běžné a s mírou a vkusem i naprosto parádní. Ukázat ale kalhotky nebo rovnou bradavky je  velmi nevhodné. V některých případech jde o pouhé nedopatření, někdy se ale na sebe snaží žena upoutat pozornost a vznikne z toho jen velký trapas.

Koho do které skupinky zařadit, nevíme s jistotou. Naprosto jisté jsme si u Meghan Markle, které prosvítala sukně, kvůli čemuž jí byly vidět kalhotky. Stejně tak svá prsa určitě nechtěly ukázat Jennifer Lawrence nebo Patricia Contreras.

U Meghan Markle i u Patricie Contreras šlo pouze o nehodu.
Autor: profimedia.cz

Za tento rok se do tohoto žebříčku zařadili i dva muži. Nedali si totiž pozor na svůj poklopec. Simon Cowell ho nezapnul vůbec a Tom Cruise do něj pro změnu skřípl svou košili. Na všechna letošní faux pas se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová