Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Pruhované vyladění podle hvězdy z Ulice

3. května 2018 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit. Stačí vědět, kam pro podobné kousky zajít. Aneta Krejčíková (26) ze seriálu Ulice nedávno prozradila, že je těhotná. I tak zůstává stylová, oblékla trendy proužky a pohodlné tenisky.

Nastávající maminky oslavily otevření nového dětského butiku Baby Prestige v OD Kotva v Praze. Mezi nimi byla i hvězda seriálu Ulice – těhotná Aneta Krejčíková, která své těhotenství prozradila v březnu. A naplno si ho užívá.

Aneta zvolila trendy kalhoty – takzvané paperbag – se zavazováním v pase. Tyto kalhoty mají pas poměrně vysoko, a proto se perfektně hodí k jednoduchému crop topu. Aneta tak ukázala bříško, ale jen z malé části. Za doplňky zvolila klobouk a barevné brýle.

Buďte jako Aneta Krejčíková

Pruhované nemusí být jen tričko. Kalhoty jsou skvělou volbou, jelikož svislé pruhy prodlouží nohy i bez podpatků, takže můžete nechat nohy v pohodlí a obout tenisky. Tento outfit je vhodný i na letní dny, stačí vyměnit tenisky za pěkné sandálky a vyrazit do slunných ulic.

Aneta Krejčíková
Autor: profimedia.cz
Kalhoty: Stradivarius, 649 Kč, tričko: H&M, 129 Kč, kabelka: Deichmann, 599 Kč, klobouk: Lindex, 499 Kč, brýle: Lindex, 199 Kč, boty: Deichmann, 349 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Podívejte se na rozhovor s Anetou o jejím těhotenství:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Autor: Markéta Tošnarová