Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity a jejich tetování: Které je vrcholem nevkusu?

7. srpna 2018 | 06:00

Tetování, která si necháváme vytvořit na svých tělech, jsou zároveň i velmi důležitým módním doplňkem. Některá jsou vkusná a zajímavá, a některá naopak nepovedená. Podívejte se na tetování celebrit. Líbí se vám?

Je mnoho důvodů, proč si na svá těla necháváme vytetovat různé motivy. Někteří mají své nápady hodně originální a pěkné, ostatní zase nepromyšlené nebo třeba podivně strašidelné. Jedním z pěkných nápadů je nechat si napsat data narození, jména či porodní údaje svých dětí. Takový nápad měli například fotbalista Sergio Ramos nebo rapper Kanye West. Tetování spojené s rodinou mají také David Beckham, jeho syn Brooklyn i Brad Pitt

Pochopitelné jsou i originální nápady tetování, které jsou spojeny s nějakým zážitkem, osobním prožitkem či konkrétní symbolikou. Taková tetování zdobí například zpěvačku Rihannu nebo herce Dwayna Johnsona, ale narazíme na ně také u zpěvačky Dary Rolins.

Královnami nevkusu jsou v tomto ohledu Kendall Jenner nebo zpěvačka Miley Cyrus. Obě si nechaly vytetovat drobný obrázek na vnitřní ret. Kendall se přiznala, že nad tím nepřemýšlela, jelikož byla pod vlivem alkoholu. To zpěvačka Miley naopak říká, že se jí její smutná žlutá kočka na rtu velice líbí. Ještěže na tomto místě nejsou neobvyklé malůvky příliš vidět!

Podívejte se na tetování celebrit. Líbí se vám?

Důležité je, aby naše osobité tetování skvěle ladilo k outfitu. Nenápadné kérky, které jemně koukají zpod oblečení, mohou být sexy a svůdné. To dokážou skvěle zkombinovat česká herečka Berenika Kohoutová nebo zpěvačka Demi Lovato. 

Autor: Adéla Ondroušková