Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Celebrity na síti: Solaříková cvičila, Kokta se líbal pod třešní

5. května 2018 | 06:00

Které známé celebrity odhalily svá těla?  Proč musela Hanka Mašlíková na operaci? A kdo si domů brzy přinese malé miminko? To všechno vám tento týden prozradíme.

Andrej Babiš (63) měl program na prvního máje jasný! Stejně jako každý jiný zadaný chlap měl za úkol políbit svou manželku. Monika Babišová (43) následně sdílela na svém instagramovém profilu romantickou fotku, kde ji její muž líbá pod rozkvetlým stromem. Stejný plán čekal i Josefa Koktu (61), kterému také manželka Ornella (25) letos neuschla. Krásné počasí jarním polibkům vyloženě přálo a pusu dostala i nezadaná Michaela Ochotská (33). Tu zachránil její malý syn Andre. Vypadá to, že se z něj klube pořádný gentleman. To se má tedy maminka na co těšit.

Hanka Mašlíková (35) je po operaci. Kvůli prasklinám na svých prsních implantátech musela na jejich výměnu. Při té příležitosti si Hanka nechala poprsí trochu zmenšit. Prý už nepotřebuje tak objemný hrudník a stačí jí normální velikost. Operace proběhla úspěšně a Hanka je nyní už v pořádku. 

Asi na ně leze jaro. Andrea Verešová (37) ukázala své výstavní tělo stejně jako oblíbená modelka nadměrných velikostí Ashley Graham (30) nebo krásná Ireland Baldwin (22). Ta se ale svlékla úplně. Na sociálních sítích přidala příspěvek, kde je nahá na pláži, a sklidila tak pozitivní a bohužel i negativní ohlasy. 

Lucie Bílá (52) se těší na nový přírůstek do rodiny a nebude to žádný prcek. Bílý chlupáč Kvido je totiž anglický bulteriér, a ti mají v dospělosti až 38 kilo. Pejsek je ještě teď u své psí maminky na Moravě, ale za pár týdnů už bude dělat zpěvačce společnost. Držíme Lucii palce, aby zvládla toto bojové plemeno správně vychovat!

A jak se pálily u celebrit čarodějnice? Mahulena Bočanová (51) měla velmi originální kostým – převlékla se za čarodějku. Na hlavu si nasadila nevkusnou paruku a do pusy si vrazila umělé zuby. Celkový efekt nebyl moc příjemný, každopádně svou fotografií pobavila většinu svých sledujících na Instagramu. Moderátorka Lucie Borhyová (40) trávila čarodějnice v kruhu svých nejbližších pozorováním luxusního ohňostroje. Zážitek se moc líbil Lucii i jejím dětem. 

Autor: Adéla Ondroušková