Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Celebrity na síti: Veronika Arichteva a Diana Kobzanová ukázaly bříško

Video se připravuje ...
Kate Hudson oznámila, jestli čeká holčičku, nebo kluka!
VIDEO: Instagram.com
14. dubna 2018 | 06:00

Jaké novinky sdílely celebrity na sociálních sítích? Kdo vystavil své pozadí na odiv v Rakousku, která česká modelka čeká druhé dítě a kdo už ladí formu do plavek?

Šťastnou novinu oznámila Diana Kobzanová (36), bývalá česká miss a současná partnerka hokejisty Michaela Frolíka (30). Dceři Elle pořídili sourozence. Diana je už v 38. týdnu těhotenství a svým bříškem se chlubila v plavkách na svém instagramovém účtu. Další těhotnou hvězdou je herečka Kate Hudson (38), ta na svém profilu sdílela video, jak s celou rodinou propichují nafouknuté balony, které jsou plné menších růžových balonků. Čekají tedy holčičku. Z očekávání holčičky je Kate nadšená, přesně tu si totiž tiše přála. 

Video se připravuje ...
Kate Hudson oznámila, jestli čeká holčičku, nebo kluka! • VIDEO: Instagram.com

Na nový český film Pepa upozornila mladá herečka Berenika Suchánková (20). Ve filmu ztvární hlavní roli její otec Michal Suchánek (52), na kterého je za jeho herecký výkon patřičně hrdá. Trochu odvážněji se tento týden na sociálních sítích projevila Anna Kadeřávková (20). Během svého tripu po Rakousku se pochlubila skoro nahou fotografií. Na panoramatické fotce rakouských kopců si nejde nevšimnout Aniččina vyšpuleného a výstavního pozadí.

Na rozdíl od Aničky je mnoho celebrit, které musí pro své postavy něco málo dělat. Pavol Habera (56) oslavil své narozeniny se svou manželkou hodinou cvičení a posilování. Stejně tak Vlaďka Erbová (36) už maká na pevném tělu do plavek, kterým se bude v létě pyšnit v horkých dnech u vody.

Pracovní záhul čekal tento týden Davida Gránského (26). Ten trávil většinu času natáčením písní k novému muzikálu Sněhurka na ledě, ve kterém bude ideálním hlasem pro prince. Na muzikál se můžete těšit letos v říjnu, kdy všechno vypukne. Více ve fotogalerii!

Autor: Adéla Ondroušková