Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Celebrity na síti: Borhyová při focení kalendáře a nestárnoucí Peštová

  • 11. února 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Nikol Štíbrová

    Tento týden se Nikol Štíbrová (30) pochlubila na sociálních sítích, že je těhotná. Přidala další fotku, tentokrát už rostoucího bříška: "Holky tvrdí, že jsem byla tlustá už v létě, já teda pořád nějak doufám, že tam někdo je, no..."

    Nikol Štíbrová
    Autor: Instagram.com

  • Lucie Borhyová

    Lucie Borhyová (38) nafotila minulý rok v Itálii kalendář plný svůdných fotek. Koncem roku ho vydražila a částka šla na dobrou věc, na dětské oddělení v pražské Nemocnici Na Bulovce. Tento týden ukázala na Instagramu video z backstage.

     

    Video se připravuje ...
    Lucie Borhyová - backstage focení kalendáře • VIDEO: Instagram.com

     

  • Hilary Swank

    Fitness inspirace od oscarové herečky Hilary Swank (42). Skvělou postavu si udržuje vybíháním schodů s činkami v rukou. Ta musí mít fyzičku!

     

    Video se připravuje ...
    Hilary Swank maká na své fyzičce • VIDEO: Instagram.com

  • Anna Kadeřávková

    Anna Kadeřávková (19), alias Róza z Ulice, je už v Americe, kam odjela studovat. Užívá si ji plnými doušky a přijel za ní i její přítel, herec a moderátor Johan Mádr (22).

     

    Anna Kadeřávková v Americe.
    Autor: Instagram.com

    Anna Kadeřávková s přítelem Johanem Mádrem v Americe
    Autor: Instagram.com

  • Tomáš Klus

    Šťastná rodinka Klusových, zleva osmiměsíční syn Alfréd, manželka Tamara (28) a dcera Josefínka (3)! "Není hezčích návratů než domů," napsal k fotce Tomáš (30). 

    Tomáš Klus se svojí rodinou.
    Autor: Instagram.com

  • Daniela Peštová

    Daniela Peštová (46) se v modelingovém světě pohybuje už 28 let, tento rok oslaví 47. narozeniny, ale nabídky se jí stále jen hrnou. Aby ne, takto jí to slušelo v reklamní kampani, kterou minulý týden fotila. 

    Daniela Peštová při focení reklamní kampaně.
    Autor: Instagram.com

     

  • Vlaďka Erbová

    Modelka Vlaďka Erbová (35) se svým partnerem hokejistou Michalem Gulašim (30), který nahradil Tomáše Řepku (43). Manželství Řepky a Erbové skončilo minulý rok rozvodem a nyní Vlaďka po boku Gulašiho jen září. Žije s ním v Brně a vrátila se ke své profesi manikérky.

    Vlaďka Erbová s přítelem Michalem Gulašim
    Autor: Instagram.com

    Vlaďka Erbová se živí jako manikérka.
    Autor: Instagram.com

  • Rosie Huntington-Whiteley

    "S radostí oznamujeme, že jsme s Jasonem v očekávání!" napsala k této fotce modelka a herečka, kterou můžete znát z filmu Transformers 3. S Jasonem Stathamem (49) žije už sedm let. Je o dvacet let starší než ona. I přes věkový rozdíl jim vztah očividně funguje, minulý rok v lednu ji hollywoodský herec a hvězda akčních filmů Kurýr nebo Rychle a zběsile požádal o ruku. 

    Rosie Huntington-Whiteley
    Autor: Instagram.com

     

     

Autor: luh
Diskuse ke článku
.