Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Celebrity na síti: Nahá Sia a Doležalová jako z první republiky

11. listopadu 2017 | 06:00

Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

Na sociálních sítích způsobila největší poprask rozhodně zpěvačka Sia (41), jejíž zadek je po jejím posledním příspěvku známější než její obličej. Paparazzi totiž Siu zachytili nahou a snažili se fotky prodat. Sia to vyřešila po svém a printscreen fotky přidala na své sociální sítě:

„Někdo se zjevně snaží prodat mé nahé fotografie fanouškům. Ušetřete si peníze, tady je máte zadarmo. Každý den jsou Vánoce!“

U člověka, který si tak moc střeží identitu jako Sia, je tohle opravdu odvážný krok. Tleskáme! Protože vítr z plachet fotografovi lépe vzít nemohla! Foto v galerii:

Další novinkou je to, že se můžeme těšit na nový televizní seriál, kde si zahrají spolu Reese Witherspoon (41) a Jennifer Aniston (48). Kombinace těchto dvou oblíbených hereček je zárukou úspěšnosti, proto společnost Apple, která bude tvůrcem seriálu, už rovnou naplánovala dvě série, aniž by byl vymyšlen název a dopsán scénář.

Ohledně děje seriálu se ví jen tolik: bude to drama a děj se bude odehrávat v prostředí ranních amerických televizních show. Pokud se nemůžete stejně jako my dočkat výsledku, doporučujeme zhlédnout osmidílnou sérii Sedmilhářky, kde si Reese zahrála spolu s Nicole Kidman (50), Zoe Kravitz (28) a Shailene Woodley (25).

Jennifer Aniston (48) a Reese Witherspoon (41) budou společně natáčet televizní seriál. "Mám radost, že se znovu shledám s jedinečnou Jennifer Aniston při natáčení naší vlastní televizní show. Nemůžu se dočkat, až všichni uvidíte výsledek," napsala Jennifer k fotce.
Autor: Instagram.com

Co jsme vybraly ze sociálních sítí dál? Například prince na bílém koni, který si získal srdce Elišky Bučkové (28), dcerku Sereny Williams (36), záviděníhodnou postavu Fergie (42) a Marii Doležalovou (30) jako z první republiky! Více ve fotogalerii!

 

Autor: Lucie Houdková