Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Podívejte se na nejsledovanější video všech dob: Pocta mrtvému herci láme rekordy

Video se připravuje ...
Klip k písni See you again z filmu Rychle a zběsile 7
VIDEO: youtube.com/Wiz Khalifa
13. července 2017 | 13:00

Skladba See You Again, kterou nahrál americký interpret Wiz Khalifa spolu se zpěvákem Charliem Puthem, ovládla server YouTube. Do té doby byl nejpřehrávanějším videem této stránky šílený hit korejského rapera PSY: Gangnam Style. Ten ale 10. července krátce před půlnocí oficiálně ztratil své prvenství videa s největším počtem zhlédnutí. Paul Walker by měl radost.

Neuvěřitelné téměř tři miliardy! Takový je počet zhlédnutí, kterého prozatím dosáhla píseň See You Again. Ta je soundtrackem k filmu Rychle a zběsile 7 ze stejnojmenné akční série. Skladba byla dlouhodobě na vrcholu různých hudebních žebříčků, a to jak ve Spojených státech, tak třeba i v České republice nebo na Slovensku.

Komerční úspěch klipu vzniklého v roce 2015 lze přičítat také tomu, že je věnovaný jako vzpomínka americkému herci Paulu Walkerovi, který účinkoval v sérii Rychle a zběsile a v roce 2013 tragicky uhořel při autonehodě spolu se svým přítelem Rogerem Rodasem.

Po čtyřech a půl letech tak vystřídala jihokorejský hit Gangnam Style, který byl původně určen především pro obyvatele Soulu, jelikož vypráví o životě v jedné z jeho čtvrtí. Díky YouTube však získal celosvětovou slávu, jeho chytlavá melodie uhranula miliony lidí po celém světě a stal se terčem mnoha parodií. Tento klip je také historicky prvním, který překonal v roce 2014 miliardovou hranici počtu zhlédnutí.

Podívejte se na videoklip k písni See You Again, který se stal nejsledovanějším v historii:

Video se připravuje ...
Klip k písni See you again z filmu Rychle a zběsile 7 • VIDEO: youtube.com/Wiz Khalifa

Autor: red