Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Růžová Daniela Peštová a mladistvá Veronika Vařeková

  • 4. července 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Nikol Švantnerová

    Minulý víkend se nesl hlavně v duchu filmového festivalu v Karlových Varech, který navštívili snad všichni! Na červeném koberci se objevila i Miss 2015 Nikol Švantnerová (24). Klasický černý overal sice působí obyčejně, ale v podání Nikol je celkově outfit neobyčejně elegantní a zároveň sexy. Malá barevná kabelka přitáhne pozornost stejně jako minimalistický náhrdelník a výrazně namalovaná pusa. Tleskáme!

     

    Nikol Švantnerová
    Autor: Profimedia.cz

  • Doutzen Kroes

    Dovolíme si odbočku z Karlových Varů do Paříže. Modelka Doutzen Kroes (32) vyrazila na akci módní značky Miu Miu. Své vysportované tělo zahalila do usedlých šatů, které střihem připomínají noční košili a vzorem zase staré babiččiny šaty. Outfit pozvedají akorát černé sandálky na platformě. Doutzen je ale tak okouzlující osoba, že ani špatný outfit jí neubere na kráse!

     

    Doutzen Kroes
    Autor: Profimedia.cz

  • Emily Ratajkowski

    V zahraničí ještě zůstaneme, ale přesuneme se do Anglie. Modelka Emily Ratajkowski (26), která je známá svými sexy snímky na sociálních sítích, se nebojí vyzývavých outfitů. Do ulic Londýna vyrazila ve velmi odvážném celodžínovém outfitu složeném jen z džínové bundy a džínů. Inspiraci mohla načerpat od neméně okouzlující Rihanny, která přesně takto vynesla džínovou bundičku v minulosti. O praktičnosti outfitu nemůže být řeč, ale to, že je efektní, se mu upřít nedá! 

     

    Emily Ratajkowski
    Autor: Profimedia.cz

    Podívejte se na video, kde Emily Ratajkowski odpovídá na 73 otázek pro americký Vogue:

    Video se připravuje ...
    73 otázek pro Emily Ratajkowskou • VIDEO: Youtube.com/Vogue/BPŽ

  • Veronika Vařeková

    Veronice Vařekové (40) bychom v tomto outfitu těžko hádali čtyřicet! V klasických minišatech, které jsou ozvláštněné nabíranými rukávy, navštívila jeden z večírků na festivalu v Karlových Varech. Ačkoli se nám Veronika v outfitu velmi líbí, nejsme si jisté, zda by minišaty a mašli ve vlasech neměla přenechat mladším kolegyním, protože trochu na nás působí jako diblík. Když ale pomineme všechna pravidla v módě, je to kočka!

     

    Veronika Vařeková
    Autor: Profimedia.cz

  • Daniela Peštová

    Daniela Peštová (46) si také nenechala ujít festival v Karlových Varech a potvrzuje, že výrazně růžovou barvu si mohou dovolit i ženy nad čtyřicet. Střih šatů jí ohromně lichotí a její dlouhé nohy až do nebe ještě prodloužily stříbrné střevíčky s platformou. Nás jednoduše okouzlila svou odvahou obléci místo klasické černé – jako spousta dam – jasně růžovou!

    Daniela Peštová
    Autor: Profimedia.cz

    Další outfity z filmového festivalu uvidíte zde.

    Podívejte se na rozhovor s Danielou Peštovou, kde říká, co doma vaří manželovi, když mu chce udělat radost:

    Video se připravuje ...
    Co vaří Daniela Peštová doma manželovi, když mu chce udělat radost? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: luh
Diskuse ke článku
.