Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kate vs. Pippa: Které to na svatbě slušelo víc a co oblékla vévodkyně na sňatek sestry?

20. května 2017 | 16:30

Velký den Pippy (33) sestry vévodkyně z Cambridge Kate Middeltonové(35) nastal. Na velkolepé svatbě si vzala svého nastávajícího Jamese Matthewse. V dubnu před šesti lety byla nevěstou její starší sestra a nastavila docela vysokou laťku. Co myslíte, která vypadala lépe?

Kate Middleton byl pod mnohem větším drobnohledem, Pippa si přece jen nebrala také prince. Tím, že druhá svatba nebyla zatížena státními tradicemi a ceremoniály, mohla být trochu uvolněnější. Jako sestra vévodkyně ovšem ani svatba Pippy nemohla ujít pozornosti celého světa. Kate dorazila na obřad limuzínou, kdežto Pippa veteránem, který řídil její otec.

Podívejte se na příjezd nevěsty:

Video se připravuje ...
Záběry z příjezdu Pippy na svatbu • VIDEO: facebook

Ve svatebních šatech byly obě sestry absolutně nádherné. Obě měly závoj přes hlavu a šaty s velkou bohatou sukní a vlečkou. Kate měla ovšem šaty s dlouhým rukávem, na rozdíl od Pippy. Pippa měla vpředu šaty až ke krku a na zádech  velký průstřih, zatímco Kate měla výstřih vpředu. Kate zvolila dílo návrháře Alexandera McQueena, Pippa se rozhodla pro Gilese Deacona.

Lišily se i jejich účesy. Kate měla na svatbu vlasy rozpuštěné, Pippa vyčesané do ležérního drdolu. Obě nevěsty svíraly v rukou nádhernou kytici bílých květů. Kate měla konvalinky, hyacinty a myrtu, Pippa frézie, hrachor a pivoňky.

Mladší Pippa na svatbě Kate oblékla šaty, o kterých se ještě dlouho mluvilo a její zadeček si dokonce díky nim vysloužil svůj vlastní fan klub. Kate v růžovém kostýmku, který oblékla na svatbu sestry, sice taky vypadala nádherně, ale takový rozruch jistě nezpůsobila.

Také chystáte svatbu? Vše, co potřebujete jako inspiraci, od prstýnků, přes šaty, až po dort, naleznete ZDE >>>