Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity na síti: Kopřivová plave s delfíny a Bagárová má nového kluka

  • 6. května 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Michaela Nosková

    V životě zpěvačky Michaely Noskové (34) se dějí velké novinky! Před týdnem odletěla na Srí Lanku, kde se provdala za Ondřeje Bábora (27). Přitom před půlrokem se s Ondřejem oficiálně rozešla. Jak to, že v jejich vztahu nastal takový obrat? Chtěli si prý vyzkoušet, jaký by byl jejich vztah, aniž by do toho zasahovali lidé z jejich okolí, kteří do nich prý "šili kvůli různým rozdílům", jak řekla Michaela pro Blesk. Zjistili, že jim to tak klape mnohem líp, a proto se rozhodli i k utajené svatbě.

     

    Michaela Nosková na Srí lance trávila líbánky.
    Autor: Facebook.com

  • Lucie Borhyová

    První máj Lucie Borhyové (39), která tradici dodržela, i když trochu jinak. "Tradice je tradice, ale láska je láska," píše Lucie na Instagramu. 

    Lucie Borhyová
    Autor: Instagram.com

  • Kateřina Kaira Hrachovcová

    Kateřina Kaira Hrachovcová (42) není jen herečkou. "Když večer nehraju v divadle, tak na veterině rodím," píše k fotce. Na jejím profilu kaira.katerina najdete i krátké video těchto právě narozených drobečků.

    Kateřina Kaira Hrachovcová
    Autor: Instagram.com

  • Jennifer Lopez

    Také můžete na Jennifer Lopez (47) oči nechat? Šaty v nebesky modré barvě jsou dechberoucí. Takhle vyrazila na Met Gala, charitativní akci, která se koná v New Yorku vždy první pondělí v květnu. 

    Jennifer Lopez
    Autor: Instagram.com

  • Tomáš Klus

    Rodinka Tomáše Kluse (30) se zanedlouho rozroste o dalšího člena rodiny. Tomáš Klus se pyšně chlubí fotkou z ultrazvuku:

    "Vždycky je to trochu takový to Magický oko, jestli si pamatujete, jak byl kdysi boom těch obrázků, co si lidi dávali těsně před nos a pak pomalu oddalovali. Pak se objevil tři dé obraz a každej, komu se to povedlo poprvý, zajásal nefalšovanou radostí dítěte. Já dnes potřetí nefalšovaně zajásal s radostí z třetího dítěte, ačkoli jsem k tomu, KDE CO MÁ, potřeboval odbornou pomoc, neboť selhal pokus o aplikaci přibližooddalovacího fíglu z Magickýho oka. Navíc se tohle třiděcko furt hejbe, bejbe a je prý hodně v pohodě. Žínko má krásná DĚKUJI TI za to blažení do života, bažím po Tobě jako blázen, pyšnej jsem a šťastnej nekonečně!"

     

    Tomáš Klus
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se, co Tomáš Klus vzkazuje všem ženám:

    Video se připravuje ...
    Vzkaz Tomáše Kluse ženám: Všechny jste bohyně! • VIDEO: Marie Šilhová/BPŽ

     

  • Kateřina Kristelová

    Kateřina Kristelová (37) a Tomáš Řepka (43) už oficiálně tvoří pár. Kateřina si na svém Instagramu postěžovala, že od začátku vztahu je provází "tisíc nálepek" a nikdo nevěří, že jejich vztah má naději vydržet. "Zkuste nesoudit a neočekávat. Je to ta nejtěžší věc na světě. A mně přinesla lásku," dodává na konci k fotce. Více najdete na jejím profilu kristelova.katerina.

    Kateřina Kristelová s Tomášem Řepkou
    Autor: Instagram.com

  • Monika Bagárová

    Monika Bagárová (22) už není single. Začátkem roku se rozešla s přítelem, který žil v Americe. Rozchod zapříčinil vztah na dálku, kdy Monika nechtěla žít v Americe a on zase v Čechách. Nyní je zpěvačka opět zamilovaná. Její srdce si získal o tři roky mladší slovenský hudebník Dávid Hodek.

    Monika Bagárová s novým přítelem
    Autor: Instagram.com

  • Shannen Doherty

    I když to na fotce na první pohled není vidět, Shannen Doherty (46) je radostí bez sebe. Konečně si může oddychnout, léčba rakoviny byla úspěšná a nemoc je na ústupu. Zároveň herečka dodává, že následujících pět let je rozhodujících, protože nemoc se může kdykoliv vrátit. Žije však přítomností a nyní si bude užívat dobré zprávy!

    Shannen Doherty
    Autor: Instagram.com

  • Veronika Kopřivová

    Splněný sen Veroniky Kopřivové (26). Na Jamajce plavala s delfíny. "Když od mala miluješ delfíny, není co řešit," píše u fotky.

    Veronika Kopřivová
    Autor: Instagram.com

     

Autor: red
Diskuse ke článku
.