Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

České ženy, které přiznaly plastiku či botox a nestydí se za to!

  • Mnoho českých žen nemá problém se přiznat k podstoupení estetického nebo plastického zákroku.
    26. března 2014 | 06:00

    Mnoho slavných žen zarputile tají jakékoli zásahy plastických chirurgů na jejich těle. Pak ovšem existuje slavných hereček, zpěvaček i modelek, které se nestydí přiznat, že si ke kráse trochu dopomohly.

  • Gabriela Partyšová (35)

    Gábina Partyšová konečně prozradila nějaké detaily o svém milenci
    Autor: hermina.cz
    Krásná moderátorka Gábina Partyšová se rozhodně netají tím, že nemá problém svěřit se do rukou plastických chirurgů. Nedávno si nechala napíchat obličej methacrylovými injekcemi, které slibují maximální úbytek vrásek. Nutno podotknout, že Gábina vypadá opravdu perfektně.
  • Alice Bendová (40)

    Herečka Alice Bendová oslavila nedávno čtyřicítku, ale vypadá minimálně o deset let mladší. Jak to dělá? Přiznala, že má s plastickými i estetickými úpravami poměrně dost zkušeností. Údajně má udělaná prsa, botox v podpaží a na čele a čerstvě vyhlazené vrásky.

    Herečka Alice Bendová odtajnila své dětství.
    Autor: profimedia.cz
  • Štěpánka Duchková (41)

    Štěpánka Duchková musí nosit rovnátka
    Autor: hermina.cz
    Moderátorka Štěpánka Duchková prozradila, že je pro jakékoli zkrášlovací procedury a nestydí se to přiznat. Proto jí nedělalo problém říct, že má za sebou plastickou operaci horních víček a co se týče vrásek, sází na botulotoxin.
  • Martina Pártlová (34)

    Zpěvačka Martina Pártlová také patří mezi ženy, které se rozhodly zásah plastického chirurga netajit před veřejností. Martina hned po účasti v pěvecké soutěži X Faktor prozradila, že z estetických důvodů podstoupila operaci prsou. Přiznala také úpravu váčků pod očima.

    Martina by potřebovala další plastiky ...
    Autor: hermina.cz
  • Agáta Prachařová (28)

    Absolutně žádné zprávy o Dopitovi nemá ani matka jeho syna Kryšpína (2,5) Agáta Prachařová.
    Autor: archiv Blesku
    Agáta se netají tím, že každý půl rok chodí na botox, který nechává vpichovat do čela jako prevenci proti vráskám. Prý si nechává aplikovat také množství, které se nijak nepodepíše na její mimice. Do zvětšování prsou a chirurgických zásahů do obličeje by prý nikdy nešla.
  • Dominika Mesárošová (28)

    Dominika Mesárošová je na svůj bujný dekolt náležitě hrdá
    Autor: hermina.cz
    Modelka Dominika Mesárošová by plastickou operaci prsou nejspíš ani neutajila, jednak bylo zvětšení opravdu markantní a za druhé je velmi ráda ukazuje ve výstřizích nebo plavkách. Tohle "vylepšení" ovšem nebylo poslední. Ve svých čtyřiadvaceti letech podstoupila také výrazné zvětšení rtů a vyhlazování vrásek na čele pomocí botulotoxinu.
  • Hana Mašlíková (31)

    823069:gallery:true:trueDruhá česká královna silikonu, modelka a moderátorka Hanka Mašlíková, si před lety nechala prsa zvětšit z "dvojek" na "čtyřky". Zhruba před rokem se začalo šuškat, že už ji velká prsa omrzela a chce si je nechat opět zmenšit. Hanka si také nechala aplikovat botox do podpaždí, který minimalizuje pocení.

  • Dagmar Havlová (61)

    Přestože Dagmar Havlová již před rokem oslavila šedesátku, vypadá minimálně o dvacet let mladší. Mladistvému vzhledu vděčí především genetice, ale také pravidelně dochází na botulotoxinové injekce, které vyhlazují vrásky na čele, u kořene nosu, u očí a na krku. Sama Dagmar Havlová popřela, že by měla jakékoli plastické operace a to potvrzují i přední plastičtí chirurgové.

    Dagmar Havlová (59)
    Autor: Archiv Blesku

Autor: red
Diskuse ke článku
.