Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

3v1: Konečně víme, jak se díky Martině usmířila Nikol s Veronikou

Video se připravuje ...
3v1: V našich videích se najde skoro každá ženská!
VIDEO: Marek Novák
19. září 2016 | 06:00

Vtipná trojice dvou hereček a zpěvačky se stala doslova přes noc internetovou senzací. Jejich videa dosahují milionových zhlédnutí, a holky tak dokázaly, že smysl pro humor jim rozhodně nechybí! Seznamte se s Nikol Štíbrovou (29), Martinou Pártlovou (37) a Veronikou Arichteva (30).

Jak jste se vlastně daly dohromady?

Veronika: S Nikolkou se známe od deseti let, kdy jsme spolu hrály v pohádce. I když „hrály“ je asi silné slovo. Já se tam mihla, ale Nikča řekla celou jednu větu, což jsem tehdy nesla těžce.

Nikol: Od té doby jsme se neviděly. Až nás po letech dala dohromady Martinka. S tou jsem se sčuchla překvapivě na baru.

Martina: V té době jsem zpívala s Rudou z Ostravy a ten chodil právě s Verčou. No prostě telenovela. Akorát holky se od pohledu moc nemusely, tak jsem obě asi dva týdny přesvědčovala, že nejsou takové krávy, jak si o sobě navzájem myslí. Navíc si nemají co závidět, protože ani jedna na tom není herecky moc dobře.

Nikol: Až tehdy jsem pookřála a byla ruka v rukavici.

Veronika: Víno dalo víno a bylo. 

Video se připravuje ...
Body pro Veroniku Arichtěvu, která se snaží ukázat, že erotika je normální a lidská a nemusíme se za ni stydět. • VIDEO: Adam Balažovič

Může fungovat přátelství ve třech?

Veronika: Nemůže.

Martina: Ne.

Nikol: Děláte si srandu? Ne. 

Myslíte si, že jste vtipné?

Nikol: To asi není otázka na nás.

Veronika: Máme určitý smysl pro humor, který nás tři spojuje a který někomu může připadat vtipný.

Martina: Tak já jsem vtipná určitě, ale holky moc ne.

Nikol: Ale jak ti vezmeme skleničku, tak veškerá legrace končí. 

Video se připravuje ...
1.máj SPECIÁL: Nikdy jsem se nelíbala pod rozkvetlým stromem! Jen opila... • VIDEO: Kristýna Léblová, Jan Jedlička

Jaký byl váš první impulz natočit video?

Veronika: Asi před čtyřmi lety jsme jely na dovolenou na Floridu, tam jsme si pro sebe jen tak něco točily a sem tam to frkly na Facebook. Kupodivu se na to někdo podíval a pár lidí se smálo.

Martina: No a tehdy nás napadlo, že bychom mohly točit víc.

Nikol: Taky jsme viděly v televizi nehumorný cestovatelský pořad a přišlo nám to líto.

Veronika: Zavolala jsem kamarádům do produkční firmy, jestli by s námi nechtěli natočit pilotní díl pořadu o cestování. Z našeho nápadu byli sice nadšení, ale akorát nám půjčili techniku a do Toskánska nás vyslali samotné.

Martina: Naše veledílo jsme pojmenovaly Buchty v troubě. Přijely jsme domů s osmnácti hodinami materiálu, který jsme stříhaly asi rok a půl. Teď nám leží v šuplíku a bylo by fajn, kdyby si tenhle rozhovor někdo přečetl a z toho šuplíku to dílo vytáhl. Zdravíme všechny naše televize.

Nikol: A v tuhle chvíli máme pořad 3v1 na Onetv.cz, kde já úplnou náhodou dělám dramaturgii. 

Video se připravuje ...
Jak bojují celebrity s vráskami? Chodí na botox! • VIDEO: Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, Petr Soukup

Jaké je vaše nejúspěšnější video?

Nikol: Naše parodie „Prostřeno“ má asi 3 miliony zhlédnutí. Po něm jsme to chtěly zabalit, protože nám bylo jasné, že nic podobného už se nám nepovede.

Veronika: No. Nepovede. Ale jedeme dál.

Martina: Rozhodně ale nechceme být závislé na sledovanosti a držet se rozvrhu, že musíme natočit tohle a tamto v určitý čas. Snažíme se točit, jak to jen jde, ale musíme mít hlavně nápady. 

A všechno si točíte samy?

Veronika: Přesně tak. Často někam prostě položíme telefon a čekáme, co se stane. Improvizujeme.

Nikol: Pak něco natočíme, přijde nám to jako hroznej trapas, ale stejně to dáme ven. Bavíme se při natáčení a stříhání, ale když si nakonec video finálně pustíme, dost o něm pochybujeme. Třeba „Prostřeno“ jsme vůbec nechtěly dát ven… 

Čekaly jste takový úspěch? A proč si myslíte, že jste ho dosáhly?

Nikol: Vůbec ne. Myslím si, že hlavním důvodem naší sledovanosti je to, že shazujeme primárně sebe, což nikoho neuráží. Taky říkáme nahlas věci, o kterých se normálně nemluví.

Veronika: V našich videích se najde skoro každá ženská. A pokud ne, tak se zasměje jenom nám, což je taky fajn… Točíme každodenní problémy a situace nás všech, se kterými se většina lidí dokáže ztotožnit.

Martina: Občas se pohybujeme hodně na hraně, přes čáru, a to je asi to, co lidi chtějí vidět. A taky to, co se čeká spíš od chlapů než od tří holek.

 

Celý rozhovor s Martinou Pártlovou, Nikol Štíbrovou a Veronikou Arichteva a ještě mnohem více se dočtete v novém vydání tištěného magazínu Blesk pro ženy: 

 

BLZ_16_38
Autor: archiv Bpž

Autor: nat
Video se připravuje ...