Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Britney Spears slaví narozeniny: Podívejte se, jak se změnila od svého prvního hitu!

Fotografie
2. prosince 2016 | 06:00

Někdejší popová princezna Britney Spears dnes slaví 35. narozeniny. Určitě si ji ještě živě pamatujete jako osmnáctiletou puberťačku, která svými hity pobláznila svět. Podívejte se, jak se za svou téměř dvacetiletou kariéru změnila z bláznivé holky v dospělou ženu a matku.

Britney Spears se téměř dvacet let drží mezi špičkou zahraničních hudebníků. Za svou kariéru vydala devět úspěšných alb, absolvovala sedm koncertních turné po celém světě a vystřídala několik partnerů. Poprvé se v televizi objevila díky pořadu Mickey Mouse Club, kde svou kariéru odstartovali také Christina Aguilera, Justin Timberlake nebo Ryan Gosling. V roce 1998 se vrhla na sólovou dráhu a pobláznila svět svým singlem Baby One More Time.

Video se připravuje ...
Britney Spears napálila známého amerického moderátora. • VIDEO: youtube_Jimmy Kimmel Live/BPŽ

Osobní život

Jak už bývá u velkých megastar zvykem, v osobním životě se Britney nikdy příliš nedařilo. Čtyři roky chodila s Justinem Timberlakem. Vdaná byla celkem dvakrát. Nejprve si vzala svého kamaráda z dětství, ale manželství nechali po 55 hodinách anulovat. Později se provdala za tanečníka Kevina Federlina, se kterým má dva syny. Manželství vydrželo pouhé tři roky.

V lednu 2013 se rozešla se svým snoubencem Jasonem Trawickem a o pár měsíců později se po jejím boku na veřejnosti objevoval David Lucad. Teď má nový objev! Urostlého krasavce, který hraje v jejím novém videoklipu: Sama Asghariho. Bude to konečně ten pravý?

Autor: red