Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

6 slavných žen, které letos oslaví padesátku! Věříte tomu?

  • Slavné ženy, které letos oslaví 50. narozeniny
    14. ledna 2016 | 06:00

    V letošním roce oslaví některé slavné ženy 50. narozeniny. Určitě je čekají velkolepé oslavy, ale co je nejdůležitější: na svůj věk vůbec nevypadají. Každé z nich tipujeme minimálně o deset let méně. Gratulujeme a závidíme!

  • Salma Hayek

    Vnadná mexická herečka Salma Hayek oslaví padesátku 2. září. Filmové nabídky stále má a postavu jí závidí každá druhá žena. Z přibývajících let tak deprese rozhodně nemá.
    Vnady Salmy Hayek obdivují hlavně pánové.
    Autor: profimedia.cz
  • Cindy Crawford

    Možná tomu neuvěříte, ale padesátiny letos oslaví i byvalá americká supermodelka Cindy Crawford. A to dokonce za týden, tedy 20. ledna. Postavu má stále perfektní a za svůj věk se rozhodně nestydí. Před rokem se dokonce nechala nafotit ve spodním prádle a odmítla, aby se fotografie retušovaly.
    Cindy Crawford
    Autor: profimedia.cz
  • Halle Berry

    V létě, 14. srpna, vstoupí mezi slavné padesátnice i afroamerická herečka Halle Berry, která má dvouletého syna a sedmiletou dceru. Ani malé děti, ani krach třetího manželství jí však na kráse neubraly.
    Halle Berry
    Autor: profimedia.cz
  • Cynthia Nixon

    9. dubna se do klubu padesátnic konečně přidá i poslední ze čtveřice milovaných žen ze seriálu Sex ve městě. Představitelka ambiciózní Mirandy – Cynthia Nixon je ze čtveřice nejmlaší. Sarah Jessica Parker a Kristen Davis oslavily padesátku již v roce 2015 a Kim Cattral, která si zahrála roli oblíbené Samanthy, bude letos v srpnu neuvěřitelných 60 let.
    cynthia nixon
    Autor: profimedia.cz
  • Helena Bonham Carter

    Anglická herečka Helena Bonham Carter se 26. května také zapíše mezi slavné padesátnice. Co se týče oblékání, je tak trochu "strašák do zelí", ale jako herečka je nenahraditelná!
    helena bonham carter
    Autor: profimedia.cz
  • Janet Jackson

    Šestici budoucích padesátnic uzavírá sestra zesnulého krále popu Michaela Jacksona – zpěvačka Janet Jackson. Před pár dny se však objevily spekulace, že zpěvačka ruší turné kvůli diagnostikované rakovině hlasivek. Doufejme, že se jedná jen o výmysl a že Janet své květnové kulatiny oslaví v plné síle.
    Janet Jackson má nejspíš rakovinu hlasivek.
    Autor: Aha

Diskuse ke článku
.