Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Čerstvě zasnoubená Pippa Middleton slaví 33. narozeniny!

Pippa Middleton
6. září 2016 | 06:00

Pippa Middleton, která žije ve stínu své starší sestry Kate, dnes slaví své 33. narozeniny. Prohlédněte si fotografie nejen jejího pozadí, které opěvoval po svatbě Kate a Williama celý svět.

Každý ji zná jako Pippu Middleton, ale její pravé jméno zní Philippa Charlotte. Kromě toho, že je mladší sestrou vévodkyně z Cambridge, ji proslavilo také její pěkně tvarované pozadí. Po svatbě Kate a Williama v roce 2011 se rázem stala neobdivovanější družičkou světa a získala si, zcela oprávněně, přezdívku "Her Royal Hotness".

 

Po šatech od Alexandra McQueena, ve kterých se na královské svatbě předvedla, toužily tisíce žen. Další z nich pak zavítaly k plastickým chirurgům, kteří zaznamenali zvýšený zájem o plastiku pozadí. Místo pozadí Jennifer Lopez, které vládlo několik let, ženy ale požadovaly vytvarovat zadek podle Pippy.

Zatímco média bedlivě sledují každičký pohyb Kate, Pippa není až pod takovým drobnohledem. To se ale dost možná brzy změní -  před nedávnem se totiž zasnoubila s miliardářem Jamesem Matthewsem. Jaké nové šílenství přinese její svatba? Už teď jsme zvědavé! Pár prý chystá veselku do roka od zasnoubení. Jaké šaty asi Pippa oblékne? Kde se bude konat? Na to si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. Jisté je však to, že se rozhodně máme na co těšit. Zatím si můžete prohlédnout alespoň fotky z průřezu života Pippy!

Autor: luh