Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se hvězdou seriálu Ulice!

27. října 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Jak se vám líbí jednoduchý outfit herečky Patricie Solaříkové?

Hvězdě nekonečného seriálu Patricii Solaříkové se za poslední měsíce podařilo výrazně zhubnout a moc jí to sluší. Může si dovolit obléknout téměř cokoliv. Přesto se však drží střídmějšího stylu, ve kterém se cítí svá. Na představení nové kolekce bot vyrazila v lichotivých černých džínách, bílé halence a krémovém svetru.

Košili nechala pod svetrem ledabyle vykukovat, a vytvořila tak příjemný ležérní, ale přesto elegantní model. Skvěle zvolila i černé kotníkové boty na širokém a nízkém podpatku, které jí díky barvě stejné s kalhotami prodloužily nohy. A kruhové náušnice? Ty se opět vracejí do módy.

Buďte jako Patricie Solaříková

Podobný outfit můžete klidně obléknout i s pár kily navíc. Černé slim kalhoty a černé boty na podpatku vás opticky zúží a halenku i svetr můžete mít v jiném odstínu. Vsaďte třeba na vínovou nebo khaki.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Halenka: Zoot.cz, 1379 Kč, džíny: TopShop, cca 1200 Kč, svetr: Lindex, 599 Kč, boty: Deichmann, 849 Kč, kabelka: Humanic, náušnice: H&M, 249 Kč

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!