Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nej outfity uplynulého týdne: Nenápadná Claire Danes šokovala a kdo se zapomněl učesat?

  • 20. září 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Heidi Klum (43)

    Německá topmodelka Heidi Klum dělá módní přešlapy jen opravdu zřídka. Většinou totiž velmi dobře ví, co jí sluší a jak na veřejnosti zaujmout. Na velkolepém předávání televizních cen Emmys 2016 se blýskla v asymetrické róbě od Michaela Korse. Někteří kritici jí vyčítali, že byla příliš odhalená, jiní zase jednoznačně prohlásili, že vypadala famózně. My se rozhodně přikláníme ke druhé skupině. Podle nás vypadala Heidi božsky! A jsme rády, že se po dlouhé době objevila ve společnosti s rovnými rozpuštěnými vlasy. 

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz
  • Claire Danes (37)

    Americká herečka Claire Danes nikdy nepatřila mezi typické hollywoodské krásky, ale na předávání cen Emmys všem vyrazila dech. Vypadala naprosto úchvatně a po boku svého manžela, herce Hugha Dancyho, jen zářila. Metalická róba italské značky Schiaparelli jí padla jako ulitá a šedá myška se proměnila v překrásnou princeznu.

    Claire Danes
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Claire Danes • VIDEO: youtube.com

  • Sofia Vergara (44)

    Sofia Vergara je nejen jednou z nejkrásnějších žen showbyznysu, ale také nejlépe placenou televizní herečkou současnosti. Kolumbijská herečka za sebou nechala takové seriálové herečky, jako jsou třeba hvězda Teorie velkého třesku Kaley Cuoco nebo hvězda Chirurgů Ellen Pompeo. Ostudu si samozřejmě neutrhla ani na předávání televizních cen Emmys, kde se po červeném koberci prošla v nádherné tělové róbě Versace. Střih šatů kopíroval hereččiny dokonalé křivky, a tak se stala opět středem pozornosti. 

    Sofia Vergara
    Autor: profimedia.cz
  • Sarah Paulson (41)

    Seriálová hvězda Sarah Paulson byla díky zelené blýskavé róbě Prada na předávání televizních cen Emmys naprosto nepřehlédnutelná. Kromě toho, že její model byl perfektní, získala také jednu z cen. Na pódiu přebrala sošku za nejlepší herečku v hlavní roli televizního filmu nebo minisérie. Gratulujeme!

    Sarah Paulson
    Autor: profimedia.cz
  • Keira Knightley (31)

    A protože se samozřejmě celý minulý týden nenesl jen v duchu předávání televizních cen, podívaly jsme se, kdo navštívil i jiné akce. Nejvíce nás nakonec zaujala herečka Keira Knightley, která si nenechala ujít luxusní výstavu Chanel konanou v italských Benátkách. V bílých midišatech s nabíranými rukávy a límečkem vypadala herečka fantasticky. Dokonce jí model opticky přidal i nějaké to kilo navíc, a tak vypadala mnohem lépe, než když své kostnaté tělo příliš odhaluje. Jediné, co nás šokovalo, byl účes. Ten byl tolik neupravený, že se na takovou událost opravdu nehodil. 

    Keira Knightley
    Autor: profimedia.cz

    Zde sledujte další modely slavných žen!

    Na další róby z červeného koberce Emmys 2016 se podívejte do naší fotogalerie!

Diskuse ke článku
.