Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Mick Jagger slaví 73. narozeniny: Proč ho milujeme, takového ošklivce?

26. července 2016 | 06:00

Pradědeček, dědeček a brzy opět novopečený otec. Mick Jagger, zpěvák kapely Rolling Stones, dnes slaví své sedmdesáté třetí narozeniny a rozhodně neotálí. Z počtu jeho dětí, které má s několika ženami, lze usuzovat, že nezájmem o svou osobu rozhodně nikdy netrpěl. Co se nám na něm tak líbí? 

Sedm dětí se čtyřmi ženami, další na cestě. K tomu připočtěte pět vnoučat a jedno pravnouče a vyjde vám rodinný život Micka Jaggera, legendárního zpěváka kapely Rolling Stones. Vsadím se, že nejedné z vás v dětském pokojíčku také visela jeho fotografie. Přitom – ruku na srdce: dámy, co se nám na něm vlastně líbí? 

Vždyť má takový koňský obličej, velké uši schované pod opravdu podivným účesem a na postavě to celé rozhodně také neutáhne. Jenže právě tyto nedokonalosti, okořeněné jeho charizmatem, z něj dělají i v důchodovém věku lamače dívčích srdcí. 

Ovšem jestli se mu něco nedá odepřít, tak je to ta úžasná fyzička, kterou i ve dvaasedmdesáti letech má. A energie, kterou vysílá na koncertech, je jedinečná. To ho ale stojí dost úsilí, a tak na sobě stále tvrdě maká. V sedmdesáti třech letech, která dnes slaví, je to obdivuhodné! Klobouk dolů a všechno nejlepší, Micku! Jak šel čas s rockovou legendou, si prohlédněte ve fotogalerii

Video se připravuje ...
Jak trénuje Mick Jagger? • VIDEO: youtube.com