Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Taylor Swift a Tom Hiddleston: Nejkrásnější pár Hollywoodu?

17. července 2016 | 06:00

Od té doby, co paparazzi zachytili zpěvaččinu ruku v ruce amerického herce, strhlo se okolo jejich vztahu davové šílenství. Je jejich vztah jen naoko?

Nejlépe placená celebrita světa Taylor Swift (26) má teď v milostném životě kolotoč. Do začátku června tohoto roku tvořila snový pár s nejbohatším DJ světa – Calvinem Harrisem (32). Jen dva týdny po rozchodu už byla v náručí pohledného britského herce Toma Hiddlestona (35), kterého můžete znát například z role Lokiho ve filmu Thor. 

Zatímco Calvin truchlil, zahraniční média se začala plnit fotkami jejich začínajícího vztahu. To, co některým dvojicím trvá rok, slavný pár stihl po pár týdnech. Navštívili společně Itálii, poznali rodiče toho druhého a Tom poznal i Taylořiny přátele. Podle některých spekulantů tady ale něco nehraje. Naznačují, že se jedná o dobře promyšlený marketingový tah a jejich vztah je jen naoko. Pokud ano, hrají své role vážně dokonale!

2776293:gallery:true:true

Herec se k těmto spekulacím vyjádřil pro web The Hollywood Reporter: "Pravdou je, že Taylor a já jsme spolu a jsme velmi šťastní. Díky za optání." 

Během pár týdnů se tedy katapultovali na vrchol pomyslného žebříčku nejkrásnějších párů Hollywoodu. Které páry jsou podle nás těmi dalšími? A které vedou u vás?

Video se připravuje ...
Taylor Swift na červeném koberci, duben 2016 • VIDEO: Youtube.com

Autor: red