Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nej outfity uplynulého týdne: Opět potvrzeno! Starší ženy mají lepší vkus!

  • 14. června 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Lupita Nyong´o (33)

    Oscarová herečka mexického a keňského původu je proslulá nejen svým hereckým talentem, ale i vytříbeným vkusem. Na červeném koberci nikdy neudělala chybu, naopak vždy patří mezi největší hvězdy celé akce. Jinak tomu nebylo ani na 70. ročníku předávání cen Tony Awards, kde předvedla pestrobarevné šaty ušité z drobných flitrů. Jsou od čínského návrháře Jasona Wu. Nemáme co dodat, Lupita vypadala fantasticky!

    Lupita Nyong´o
    Autor: profimedia.cz
  • Lucy Liu (47)

    Na předávání Tony Awards nechyběla ani americká herečka Lucy Liu, která se proslavila především rolemi ve filmech Charlieho andílci nebo Kill Bill. Ta se po červeném koberci prošla ve sladkých, ale přesto velmi svůdných šifónových šatech z dílny stále oblíbenějšího libanonského návrháře Zuhaira Murada. Vázání za krk i hluboký výstřih nás nadchly – stejně jako střih, který herečce vytvořil nádhernou ženskou siluetu.

    Lucy Liu
    Autor: profimedia.cz
  • Jane Seymour (65)

    Herečka Jane Seymour, kterou zná každý jako doktorku Quinnovou, je zkrátka neuvěřitelná. V pětašedesáti letech má postavu jako dvacítka, téměř žádné vrásky a permanentní úsměv na tváři. Na společenské akci Festival De Television v Monte Carlu se předvedla v midišatech áčkového střihu, které jí padly jako ulité. Skvěle zvolila i stříbrné šperky a blýskavé lodičky. Jedna chybička se však přece jen vloudila: modrý kruh na šatech v oblasti břicha dělal herečce opticky velké bříško, i když ve skutečnosti vůbec žádné nemá.

    Jane Seymoure
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Lopez (46)

    Jennifer Lopez je zkrátka kus! Minulý týden opět potvrdila, že s padesátkou na krku můžete vypadat famózně. V meruňkovém overalu byla nepřehlédnutelná a ledabylý drdol ji ještě o několik let omladil. JLo už chyby nedělá a rok od roku vypadá lépe.

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
  • Lindsay Lohan (29)

    Oproti ní herečka Lindsay Lohan, která zanedlouho oslaví třicítku, nevypadá příliš mladistvě. Na hereččině pleti se výrazně podepsala alkoholová a drogová minulost, ale i přesto se stala tváří kolekce šperků Uno de 50. Provokativní červená v kombinaci se zlatou vypadá perfektně, ale střih šatů už tak slavný není. Mohla zvolit trochu delší model, a nabíraná vrchní část ji navíc opticky velmi zvětšovala. Takové šaty se hodí na pláž přes plavky, ne na společenskou událost.

    Lindsay Lohan
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.