Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Všechny opět porazila bezchybná Jennifer Lopez!

  • 12. dubna 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Charlize Theron (40)

    Krásná herečka Charlize Theron si minulý týden nenechala ujít předávání cen MTV Movie Awards. Trochu netradičně zvolila šaty zdobené krajkou, které zbytečně zastínily hereččiny perfektní křivky. Rozhodně jí to sluší, ale my ji milujeme v hladkých červených šatech jako ženu vamp!

    Charlize Theron
    Autor: profimedia.cz
  • Ewa Farna (22)

    Zpěvačka Ewa Farna oblékla na předávání hudebních cen Anděl modré večerní šaty s odvážným rozparkem. Večer se však neobešel bez trapasu. Zpěvačce šaty praskly ve švu, a tak se opět začaly probírat její "boky jako skříň". Nám se Ewa v šatech moc líbila, akorát bychom fádní černé psaníčko a lodičky vyměnily za nápadné metalické kousky.

    Ewa Farna
    Autor: profimedia.cz
  • Cara Delevingne (23)

    Modelka Cara Delevingne rozhodně nemá problém s tím, že by jí bylo oblečení těsné. Múza Karla Lagerfelda je totiž kost a kůže. Na MTV Movie Awards oblékla černý overal, který na její ultraštíhlé tělo ještě více upozornil. Po stránce stylu však bylo všechno v pořádku. Nevšedně řešený vršek overalu byl navíc tak nápadný, že Cara nemusela černý model doplňovat žádnými výraznými doplňky ani šperky.

    Cara Delevingne
    Autor: profimedia.cz
  • Kim Kardashian (35)

    Úplně jiné křivky než Cara předvedla v zdobených empírových šatech Kim Kardashian. Bohaté zdobení působilo trochu cirkusovým dojmem a bílý pruh přes boky Kim opticky rozšířil. Tenhle model nebyl nejslavnější, umí to mnohem líp!

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Lopez (46)

    Na finálový večer pěvecké soutěže American Idol zvolila porotkyně Jennifer Lopez velkolepou zlatou róbu s vlečkou, a stala se tak hvězdou celého večera. Asymetrické šaty z dílny Yas Couture ve spojení se zlatými střevíčky a perfektním make-upem i účesem se staly absolutní jedničkou minulého týdne. JLo je prostě čím dál tím krásnější!

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
    Sledujte i další outfity slavných krásek!

Diskuse ke článku
.